Szuperhold lesz 2014. augusztus 10 -én - Csak a karod kell kinyújtanod!

Forrás: Thinkstock -
asztrológia szuperhold ezoterika spiritualitás spirituális energia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a vasárnap eltér a többitől, mert ha az égre nézünk, csodás látványban lesz részünk. Ám, akik érzékenyek a Teliholdra, még nagyobb teherként élhetik meg ezt a napot, fáradtabbak, nyűgösebbek, zaklatottabbak lehetnek, és garantált az alváshiány. 

Mi a Szuperhold?

Akkor van hozzá szerencsénk, amikor a Föld és a Hold középpontja közötti távolság kisebb, mint 361,863 km. 2014-ben, augusztus 10-én lesz a Hold a legközelebb a Földhöz, ekkor a középpontok közti távolság mindössze 356,896 km. A legteljesebb Szuperhold pillanat 18:09-kor következik be. Ekkor a Hold 30 százalékkal fényesebbnek, és akár 14 százalékkal nagyobbnak tűnhet, - szinte úgy érezhetjük, csak létrára kell állnunk, és meg is foghatjuk.

Forrás: Thinkstock

Szuper erős Holdhatás – szuper erős varázslatok
A Telihold napjain bátran lehet bűbájokat alkalmazni, jó dolgokat, örömöt bevonzani. Egy ilyen különleges napon, amikor az energetikai hatások érezhetően megnőnek, kifejezetten javallott, hogy ezeket a magunk hasznára fordítsuk. Ne félj te se ettől az erőtől, hiszen közös kincsből gazdálkodhatsz milliárdnyi égi -földi teremtménnyel, és mindeki egyformán jogosult meríteni az energiából. Ez nemcsak abban segíthet, hogy céljaidat elérd, de tudatosíthatja azt is benned, hogy bár sokszor porszemnek érzed magad, igenis fontos létezője vagy az univerzumnak. Olyan élet, amely számít, amelynek döntései befolyással lehetnek számos más élet sorsának alakulására.

Engedj el egy rossz szokást! …vagy többet!
Legyen bátorságod letenni a cigarettát, fogyókúrába kezdeni, vagy megszüntetni bármilyen kellemetlen szokást. Vonzd be az életedbe a változást, kérd égi kísérőnk segítségét. Gyújts gyertyát, füstölőt, teremts békés hangulatot, esetleg hallgass zenét. Fogj egy papírt, és írd le Telihold napján, miben akarsz változni, mit akarsz módosítani, lezárni, elengedni. Fontos, hogy az elszántság erős legyen benned! Kérj olyat, amiről el is tudod hinni, hogy képes vagy végigcsinálni. Vesd papírra azt is, hogy miként akarod a tervedet végrehajtani. Ezzel sokkal jobban foganatosítod a saját magaddal szembeni elvárásaidat, mintha csak úgy, a levegőbe beszélnél a vágyaidról. Bátran fogalmazd át többször is a leírtakat, s amikor végeztél, olvasd fel hangosan, így küldöd szét az üzenetet az Univerzumba.

A szétkürtölt üzenet papírját égesd el a gyertya lángjának segítségével, a hamut pedig ásd el vagy dobd egy gyors folyású patakba, folyóba. Ezzel megpecsételed a fogadalmadat, és el is engeded magadtól, jó messzire elküldve. Olyan energiákat mozgatsz meg, melyek erővel és kitartással ruháznak fel, általuk pedig képes leszel megingások nélkül végigmenni a kijelölt úton. A következő Újholdkor erősítsd meg a fogadalmadat!

Forrás: Thinkstock

Mit szabad tenni és mit nem különféle varázslások során?

Ne feledd el, hogy a bűbáj gyakorlása során sosem árthatsz senkinek! Nem kérhetsz olyat, ami másnak ártalmára lehet. Mindig fordulj tiszta szívvel az Univerzum felé, csak így kaphatod meg mindazt az erőt és jót, amire szükséged van céljaid eléréséhez. Minden csoda elérhető, ha képes vagy bölcsen cselekedni, tiszta és tudatos gondolatokkal előre haladni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.