Heti horoszkóp (március 16-22.) - Fogd vissza a dühödet!

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csillapítsd le az indulataidat, fegyelmezd az érzéseidet és tanulj meg uralkodni a dühöd felett. Hidd el, erre a hétre ez a legértékesebb tanács.

Végy egy nagy levegőt és teljes erőbedobással fuss neki az új hétnek. Bőven lesz tennivalód, eközben akadhat némi bonyodalom, de a jó hírek sem maradnak el. Nem lesz könnyű dolgod, mert számos feladat összegyűlt, s ezek jelentős része nem tűr további halogatást, - viszont összességében remek eredményekkel zárod a hetet, sokan köszönik meg a segítségedet, egyesek felnéznek rád, mint valamiféle példaképre. Ha azt érzed, hogy felhalmozódott benned némi harag, bosszúság, vagy épp elégedetlenség, azt le kell valahogyan vezetni. Sokszor voltál türelmesebb a kelleténél, s alkalmanként rajtad csattant az ostor mások hibái miatt, ám ezt nem tűrheted tovább. Mondd ki, ha valami nem tetszik, légy egyenes és őszinte!

Sok érdekes és lényeges változást hozhat életedbe ez a hét, különösen a csütörtöki Újhold lesz rád erőteljes hatással. Az égi energiák bíztatnak, tettekre sarkallnak, ösztönöznek arra, hogy merj váltani, változtatni, élni, szebbé formálni a környezetedet, no, és persze önmagadat! Vedd észre, hogy neked nem kell keresned a lehetőségeket, mert azok jönnek maguktól, a te feladatod annyi, hogy magadhoz ragadod a kezdeményezést. Napról napra egyre jobban érzed magad a bőrödben, érezhetően enyhül az idő, és képes leszel néhány rossz szokásról is lemondani még csütörtökig, amiben a Fogyóhold is segíthet neked. Lelkivilágod kiegyensúlyozott lesz, s ha valaki meg is bánt esetleg, abból sem csinálsz nagy ügyet. Remek!

Csütörtökig rengeteg tennivalód lesz, régi és új ügyek egyaránt adódnak, ugyanakkor érdemes lenne figyelembe venned, hogy Fogyóhold idejét éljük, a függőben lévő, zavaros, bonyolult ügyek most kifejezetten könnyedén rendezhetőek. Ezeket sorold előre a feladatlistádon, és figyeld csak meg, milyen energikusan teszed a dolgod, és jutsz egyről a kettőre. Belülről érkezik az inspiráció, közben pedig ne feledd, hogy a csütörtöki Újholddal új feladatok érkeznek, neked pedig továbbra is energikusnak kell lenned ahhoz, hogy minden jó úton haladjon. Ne riadj meg attól a tudattól, hogy kétszer annyit kell dolgoznod, mint máskor, inkább gondolj arra, hogy ez a Te érdeked! Megéri mindent megcsinálni, s nem pedig halogatni.

Annak ellenére, hogy a Hold csütörtökig még fogyóban van, Te igen energikus leszel minden nap, ötletekkel traktálod a környezetedet, és szerencsére sok támogatód akad, akik mind a te érdekedet tartják szem előtt. Ritka pillanat, hát használd ki ennek a lehetőségét. Az emberek most szívesen segítenek neked abban, hogy sikert érj el, eljuss oda, ahová tartasz. Még akkor is képes leszel új lendületet venni, amikor már mindenki más elfáradt. Ha most akarsz új utakra lépni, jó eséllyel rátalálsz a sok próbálkozás közt egy olyan ösvényre, melynek a végigjárása ugyan nem lesz könnyű, de annál eredményesebbnek ígérkezik. Vajon lesz-e bátorságod a járt utat feladni a járatlanért? A benned rejlő titkok, tapasztalatok, tudásanyag ötvözete sikeresen elvisz a célig!

A hétvégét követően van benned bőven spiritusz ahhoz, hogy új dolgokba kezdj, és ismeretlen utakra lépj. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy a sok feladat mellett jusson kellő idő a pihenésre, esetleg szórakozásra is, mert ez is szükséges ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. A napokban észre fogod venni, hogy gyakorta utolér a fáradtság érzése, de ez ne vegye el a kedved semmitől, ne hátrálj meg a kihívások elől, mert az utolsó pillanatban mindig jön egy jó ötlet, némi plusz lendület, vagy épp akad egy segítőd, akivel közösen nagy dolgokat hozhattok létre. Az égiek összességében megóvnak a komoly kellemetlenségektől, s ha el is követsz valamilyen bakit, azt rajtad kívül senki nem fogja észrevenni, olyan gyorsan javítod ki.

Hétfőn magad sem érted, mi az a furcsa, megmagyarázhatatlan érzés, ami eluralkodik rajtad, de szerencsére a válasz nem várat magára túl sokáig. Igen, lehet, hogy némi bizonytalankodás jellemez, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezted. Lehet, hogy esetleg ígéretet tettél, de nem teljesítetted? Próbáld mihamarabb felkutatni, mi okozza lelkedben ezt a kétségekkel teli állapotot, mert biztosan kisebb a baj, mint gondolnád. Sőt, lehet, hogy semmi probléma sincsen, csupán ki kellene mozdulnod végre a komfort zónádból, hogy jobb dolgokban lehessen részed. A Hold fogyó fázisban van, így a gondokat könnyen el tudod most ereszteni. Tedd is meg! Mondd ki, mire nincs szükséged, a többi lépést tedd meg a hét hátralévő részében.

Vigyázz, kedves Mérleg, mert ezen a héten a külvilág egészen másképp láthat téged, mint amilyennek te érzed önmagadat, viselkedésedet. Való igaz, hogy nem vagy hideg, rideg vagy épp figyelmetlen, mégis megtörténhet a napokban, hogy többször is ezekkel a jelzőkkel illetnek téged. Ám mérlegeld a helyzetet! Ha figyelmes vagy, láthatod, hogy leginkább olyanoktól érkezik szemrehányás és számon kérés, akik veled végeztetik a saját munkájuk oroszlánrészét. Nagyon is ideje volt, hogy ezt a helyzetet meglásd, elemezd, s bizonyos dolgokat átértékelj. Tudatosítsd mindenkiben, hogy neked vannak saját tennivalóid, egyéni kihívásaid, amiknek most sokkal jobban meg szeretnél felelni, mint a környezeted elvárásainak.

Kihívások sokasága jellemzi ezt a hetet, aligha valószínű, hogy lógathatod a lábad. Sok tennivaló vár rád, a változások elkerülhetetlenek, ugyanakkor remekül veszed az akadályokat, könnyen befogadod az információkat, és élvezni fogod, hogy gyakran kerülsz középpontba, és az emberek figyelni fognak rád. Szinte keresed az alkalmat arra, hogy új dologba kezdhess, kedd és szerda csodákat rejt. Az előtted álló napokban bármit elérhetsz, akármit megvalósíthatsz, amit csak szeretnél. Szakmai, anyagi vagy épp szívügyek terén merj kedved szerint cselekedni, viszont tudnod kell, hogy most sem pottyan semmi az öledbe!

Furcsa élethelyzetek váltakozásával kell számolnod az előtted álló napokban, néha kérdésözönnel árasztanak el, vagy épp konfliktusok kereszttűzébe kerülhetsz, de leginkább az fog bosszantani, hogy egyáltalán nem adtál okot arra, hogy rád mutogassanak, téged traktáljanak, netán számon kérjenek rajtad valamit. Légy okos, furfangos, logikus és előrelátó! Mutasd meg, hogy nem könnyű téged célkeresztbe állítani, de ha meg is esik, nem hagyod, hogy eltaláljanak a nyilak! Ne állj le vitatkozni senkivel, inkább oldj kereket, és fuss messzire, vagy végtelen türelemmel és kedvességgel kezeld ezeket a helyzeteket, s a végén mindent a magad javára fordíthatsz. A megfontoltság lesz a legjobb barátod.

Régi vágyad, egyfajta titkos álmod, hogy végre elrugaszkodj a földtől, a túlzott realitásoktól? Biztos van ilyen igény benned Bak létedre, s ezen a héten a kellő inspirációt is megkapod. Ereszd ki a szárnyaidat, fantáziálj bátran, szőj új terveket, mert kiváló ötletek pattanhatnak ki a fejedből. A pozitív változás jeleit mindenképpen megtapasztalod a napokban - lehet ez munkával, karrierrel, emberi kapcsolataiddal összefüggésben egyaránt. Merd kimondani azt, hogy mást szeretnél csinálni, máshol vagy épp másvalakikkel. Bátraké a szerencse - tartja a mondás, s ez most rád különösen igaz lesz! Erőlködés nélkül jutsz több szabadsághoz, lehetőséget ad a sors a sikerhez. Rajta!

Ez a hét kedvező lesz számodra abban az esetben, ha kibújsz a csigaházadból, bátor leszel, és új kihívásokat keresel magadnak. Tedd ezt meg gyorsan, hisz 20-án jön az újhold, s onnantól fantasztikusan gyors és látványos építkezésbe kezdhetsz. Sok váratlan, érdekes, egyben előremutató esemény történik veled és körülötted, s ezek mind-mind rávilágítanak arra, hogy komoly korlátokat építettél magad köré. Ideje lenne lerombolni ezeket, a hét első három napja – fogyóhold ideje – nagyon erős energiákat ad ilyen tevékenységekhez. Hidd el, hogy nem erő, hanem elszántság kérdése a változás! Tisztában vagy a saját lehetőségeiddel és képességeiddel, de mostanában alig használtad ki ezeket. Változtass!

Egészen szerdáig gyakori látogató lesz nálad a félreértés, a bonyodalom, sőt, Halak létedre néha egyenesen élvezni fogod, hogy vitákat generálhatsz. Különös csavar ebben a helyzetben, hogy nem véletlenül mész szembe a társadalmi elvárásokkal, igaz? Azért teszed, mert nem akarsz örökké megfelelni másoknak. Minden szituációból fogsz tudni okulni, sőt, akár nyertesként is ki tudsz szállni belőlük. Csütörtökön és pénteken sok olyan feladattal is meg kell birkóznod, melyek ismeretlen területre visznek, cserébe viszont kiváló tapasztalatszerzési lehetőségeket nyújtanak neked. Vállald fel, ami adódik, végezd el a tennivalók oroszlánrészét, söpörd be a dicséretet, és légy a végén elégedett önmagaddal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.