asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák nyugodt, egyben kiegyensúlyozott és harmonikus hét elé néznek, az Ikrek ezzel szemben lendületes napokra számíthatnak. Az Oroszlánok tele lesznek erővel és kitartással, a Szüzekben pedig tombol majd a pozitív energia. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Nem vagy toppon a hét első három napján, ugyanis még a múlt hétről maradt benned némi feszültség, amit sürgősen fel kell oldani, különben a hét többi napjára is rányomja ez a kellemetlen bélyeget. Az elkövethető bakik vagy megválaszolatlan kérdések miatt, - melyek komolyan megnehezítik a mindennapokat, legszívesebben visszavonulnál, hogy csakis önmagaddal, otthonoddal, lelkivilágoddal törődj. Igazad van, hisz muszáj feleleteket találni kételyeidre. Ha magányra vágysz, hát kerüld az emberek társaságát, de tedd ezt úgy, hogy közben senkit ne sérts meg visszautasító magatartásoddal. Jól tennéd, ha ki tudnál kapcsolódni, legalább a hétvégére.

Bika

Múlt héten kissé tüzes voltál, ám valódi énedhez inkább a békés pillanatok illenek. Ez a hét nyugodt, egyben kiegyensúlyozott lesz, tele harmonikus órákkal, örömteli eseményekkel – örülj annak, ami megadatik. Nincs ok aggodalomra, hisz lelkivilágod, egészséged rendben van, vágyaid is megvalósulni látszanak, a céljaidat viszonylag könnyen eléred. Talán csak pénzügyek terén lesz szükség odafigyelésre, s arra, hogy ne költekezz feleslegesen, kerüld a hitelfelvételt, és ne is adj kölcsön senkinek. Ha ez utóbbit mégis megteszed, a Plútó garantálja, hogy sosem látod viszont a vagyonodat. Pihenésre feltétlenül szánj időt, a hétvégén új barátságok okoznak izgalmat.

Ikrek

Minden Ikrek számára lendületesen és dinamikusan indul a hétfői nap, és a következők sem alakulnak másképp. Kifejezetten sikeres, eredményes hét vár rád, figyelj oda a lehetőségeidre, a váratlanul adódó alkalmakra, a tálcán kínált ajánlatokra. Bármibe fogj most, azt könnyen és gyorsan sikerre viheted. Az a lényeg, hogy a lehető legtöbbször egyedül hozd meg a lényeges döntéseket, ne hagyd magad befolyásolni. Figyelj arra, hogy felesleges energiáidat ne forgácsold szét, és ne bonyolódj bele felesleges konfliktusokba. Szimplán csak élvezd az életet, családod szeretetét, barátaid társaságát. Most úgy alakul a sorsod, ahogy szeretnéd.

Rák

A Nap sok erővel, energiával és impulzussal tölt fel, aktivitásból nem lesz hiány. A hét eleje rengeteg munkával telik, a tétlenség fogalma ismeretlen lesz. Nem lesz mód lazításra, sőt, mivel környezeted látja, hogy meglepően jól bírod a terhelést, további ügyekkel keresnek meg. Csütörtöktől már picit nyugalmasabbak lesznek az óráid, ugyanakkor ez segíti a tervezést és a hétvégi programok szervezést. Szombatra fordul a kocka, s izgalmasabbnál izgalmasabb események kötik le a figyelmedet, és dobogtatják meg szívedet. Ha jól használod ki azon váratlan lehetőségeket, melyek tálcán érkeznek, életed jelentős fordulatot vehet.

Oroszlán

Sok ügy sorakozik az asztalodon, és a legtöbbje azonnali megoldás után kiált. Már hétfőn össze kell kapnod magadat, nincs mód időhúzásra. Szerencsére tele leszel erővel és energiával, így mindent véghez tudsz vinni, sőt, annál is többet! Akár túl is teljesíted a veled szemben támasztott elvárásokat, ez pedig dicséreteket jelez. A hét első fele leginkább arra alkalmas, hogy hivatalos vagy régóta húzódó ügyeiddel foglalkozz, és végigjárd a hivatalokat, amennyiben ez aktuális és szükséges. Csütörtökön és pénteken viszont már problémákkal is kell számolnod, ezért inkább ne erőltess semmit, hisz ha valami nem megy, akkor inkább halaszd a jövő hétre. A hétvégére ismét visszatér erőd és jókedved.

Szűz

Jól érzed magad a bőrödben, ez pedig látszik, sokan észreveszik és keresik is emiatt a társaságodat. Pozitív energiák segítik a hétkezdést. Ha az elmúlt időszakban nem volt túl sok lehetőséged kikapcsolódni, most még akár munka mellett is lazsálhatsz egy kicsikét, ami kellően feltölt minden esetben a következő feladatokra. Sokkal több időd fog jutni a kreativitásra, kápráztasd el feletteseidet, üzleti partnereidet vagy épp családodat új ötletekkel – megéri befektetni az időt. Végül ez a tevékenység hosszútávon megtérül számodra, erkölcsileg és anyagilag is. Rendezheted régóta húzódó hivatalos ügyeidet is. Emellett ne feledkezz el barátaidról sem!

Mérleg

A heti égi konstellációk arra ösztönöznek minden nap, hogy figyelj oda alaposabban emberi kapcsolataidra, foglalkozz sokat családoddal, barátaiddal, és ne szorítsd háttérbe a kollégákat, üzletfeleket sem, mert mindenki fontos, és bárkitől kaphatsz egy jó szót, tanácsot, meglepő ajánlatot. A most következő napokban tudatosan törekedned kell a biztonságra, ne ellenkezz feleslegesen se emberekkel, se a sorsoddal! Ne vitázz, csupán fogadd el, hogy megtörténnek a dolgok, és persze semmi sem történik véletlenül. Fokozott érzékenységed, sértődékenységed könnyen a felszínre tör csütörtökön, és ezek okozhatnak átmeneti konfliktusokat. Jól tennéd, ha bölcsen visszavonulnál, így a hétvégéd tökéletesre sikeredhet.

Skorpió

Nem kell félrebeszélni vagy titkolózni, hisz kimondhatsz most bármit és bátran! Akár azt is, amivel elégedetlen vagy, ám tedd ezt okosan és diplomatikusan. Közben arról se feledkezz meg, hogy bizony nincs túl sok okod az elégedetlenségre – igaz? Tanulmányi, szakmai vagy épp magánéleti téren is jól alakulnak a dolgaid. Amennyiben most ragadod meg a hirtelen kínálkozó lehetőséget, az jelentős fordulatot hozhat mindennapjaidba, különösen karriered – esetleg saját vállalkozásod építése - terén. Jelentős döntések meghozatalára alkalmasak ezek a napok, csakis rajtad múlik, mennyire leszel bevállalós. Lesz olyan döntés, ami most kimondva meghatározhatják sorsod alakulását.

Nyilas

Érzékeny lélek vagy, közben persze tudsz két lábbal a földön állni. Ezek ötvözete a mostani héten hozzásegít a jó döntések meghozatalához. Szerencsére nem szükséges drasztikus dolgokat kimondanod, ám a számodra fontos és meghatározó válaszutaknál arrafelé indulj, ami számodra garantáltan hasznot eredményez. Bármilyen igazságtalanság könnyen és gyorsan felpaprikáz, és nem is fogod ezt szó nélkül hagyni. Bár nem jellemző rád, hogy elveszítsd a türelmedet, de a Neptunusz kellemetlen hatása most akár ezt is előidézheti nálad. Hétvégére újra fellélegezhetsz, s kipihenheted magad, vedd magad körbe olyan emberekkel, akik szeretnek.

Bak

Békés jellemedhez egyáltalán nem illeszkedően meglepő dolgokat produkálsz, erő és energia tobzódik benned, hangoskodsz, fitogtatod az erődet, megmutatod rejtett képességeidet. Tudod mit? Jól teszed! Az égi hatások nagyon kedveznek számodra, lelkesedésed és jókedved most töretlen, így a legfontosabb vágyaidat tudod megvalósítani. Ne hagyd, hogy bárki megpróbáljon eltéríteni célodtól, egyszerűen meg se halld azok mondandóját, akik a lebeszélők csoportjából hangoskodnak. Bármi, ami nem sikerül elsőre, ne keserítsen el, mert másodjára már biztos elérhető. Tarts ki minden terved mellett! A Hold szerdán és csütörtökön költésre sarkallhat, próbálj ellenállni a csábításnak.

Vízöntő

A múlt hét kellemesen alakult, jó eredményeket értél el, sokat tanultál, és nem utolsó sorban jelentős mennyiségű elismerést szereztél. Az akkori lelkesedésed és energiád nem tűnt el a süllyesztőben, most, ezen a héten is kitart. Ismét hatalmas erőket fektetsz karrieredbe, magánéletedbe, ami fontos, hogy a harmóniát elérd vagy megtartsd. Sok új ötleted támad ezekben a napokban, ne hagyd veszni egyiket sem, ha nem is megy az azonnali megvalósítás, legalább jegyezd fel ezeket. Akkor jársz igazán jól, ha kihasználod a következő napokat, ugyanis ötleteidet, terveidet képes vagy hibátlanul véghezvinni. Ne keseredj el, ha más emberek vissza akarnak tartani, és gátakat állítanak eléd. Haladj a céljaid felé.

Halak

Jól alakulnak a dolgaid, a Szaturnusz megmutatja az utat az alagút végi fényhez. Különösen kedvezők a körülmények régi, dédelgetett tervek megvalósításához, légy bátor, és cselekedj. Ha eddig nem tetted, de szeretnél saját vállalkozást indítani, netán munkát keresel, esetleg költöznél, ezt most könnyedén, az égi hatásokkal támogatva megteheted. Rajta! Kiemelkedően jó napok kínálkoznak erre egész héten! Általában minden lényeges ügyben egyedül döntesz, de most hallgasd meg környezeted véleményét vagy épp tanácsait is! Az elmúlt időszakban sokszor kishitűség kerekedett céltudatosságod fölé, ám ez most változik.

Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan szexelsz - Ez igaz? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141216-horoszkopod-elarulja-hogyan-szexelsz-es-milyen-vagy-az-agyban.htmlCsillagjegyed egyértelműen megmondja, mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások!HoroszkópThinkstockMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.