asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok számára a legcélravezetőbb az lesz, ha önmagukat adják, mert csak ezzel nyerhetnek, ezzel juthatnak el a céljukig, az Oroszlánok egy nyugodt hét elé néznek, semmi olyan nem történhet, ami lelombozná őket. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Figyelj magadra, mondandódra, kommunikációd mikéntjére, mert most tényleg nagyon fontos, hogy azt és úgy mondd el, amit és ahogy tudatni akarsz a többiekkel. Kiemelten fontos szerepet kap az, hogy mit és miként adsz tovább, vagy te magad befogadsz-e egy fontos információt, ami később a hasznodra lehet. Ebben a forróságban meglehetősen nehezedre esik majd a napi rutinfeladatok könnyed és hibátlan elvégzése, az aprólékosság alkalmanként felbosszanthat. Azonban, ha apró lépésekkel haladsz kitűzött célod felé, abból nem lehet baj. A hét második felében munkahelyeden, vállalkozásodban, otthon vagy baráti körben is igen szerencsés változások veszik kezdetüket.

Bika

Kissé szeleburdivá és kapkodóvá válsz ezekben a napokban, így abba a hibába eshetsz, hogy jóval tovább nyújtózkodsz, mint ameddig a takaród ér - legyen szó feladatokról, időről vagy akár anyagiakról. Pénzügyek terén átmenetileg meginoghat a biztonságos talaj a lábad alatt, jöhet egy kellemetlen hír vagy váratlan kiadás, s olyan dolgokra költhetsz, melyekre vagy nincs szükséged, vagy most nem engedheted meg magadnak. Igyekezz továbbra is két lábbal állni a földön, és ne rugaszkodj el a valóságtól, mindig járd körbe a tényeket. A bolygók e heti kellemetlen hatása miatt több váratlan nehézség is felbukkanhat életedben, viszont, ha aprólékos leszel és lassan haladsz előre, minden buktatót időben észreveszel.

Ikrek

A hét első felében kétszer annyi teendőd akad, mint más, hasonló időszakokban. Ám egy pillanatra se ess a búskomorság hálójába! Bár eléggé le leszel terhelve, s meg kell birkóznod a tennivalók sokaságával, ám jó hír, hogy lesz benned annyi spiritusz, hogy végül mindent kipipálsz. Pár feladatot már rég meg kellett volna csinálnod, de a mostani nyomás segítségével szárnyakra kapsz. Kedvező pénzügyi lehetőségek kapuja tárul fel, valamint a baráti kapcsolatok ápolása is fókuszba kerül. Ötleteidet, kezdeményezéseidet sikerrel véghezviszed a hét második felében, ha szükséged van jó tanácsra, elsősorban a családodhoz fordulj.

Rák

Légy az, aki vagy és ne hordj álarcot! Mutasd meg valós éned, mert csak ezzel nyerhetsz, így juthatsz el a vágyott célodig. Pillanatnyilag ez az egyetlen módja, hogy az előtted álló problémás napokat átvészeld. Engedd szabadon a fantáziádat, s a képességeid fitogtatásával se fukarkodj! Pénzügyekkel összefüggésben nem bízhatod magadat a szerencsédre vagy a véletlenre, a sikerekért meg kell küzdened. Ez utóbbi azért okozhat gondot, mert ezen a héten állandó bizonytalanság gyötör. Tulajdonképpen csak annyit kellene beismerned, hogy az elmúlt időszakban egy kicsivel többet lazítottál a kelleténél, s ennek eredményeképpen most egyszerre szakadt a nyakadba rengeteg tennivaló.

Oroszlán

Jól érzed magadat a bőrödben, nyugalomra lelsz, így pedig sem lelkileg, sem egészségileg nem vagy kockázatoknak kitéve. Semmi sincs, ami lelombozna, nincs, aki visszafoghatna a feladataid teljesítésétől. Képes leszel kézben tartani ügyeid irányítását, ez pedig azt a hasznot hozza, hogy megfelelően alakíthatod az életedet. Emelkedett hangulatban telnek a napok, többre most nem is vágysz. Jól kezdődik a hét eleje, és a második fele is tartogat örömteli pillanatokat. Kifejezetten javallott munka terén csapatban dolgozni, így jelentősebb sikereket érhetnél el, mint egyedül. Arra is lehetőséged nyílik, hogy új barátokat vonz be magadnak.

Szűz

Ezen a héten nem lazsálhatsz, muszáj emelt tempóval cselekedni, különben felhalmozódnak a feladatok és még a hétvégét is be kell áldoznod, hogy mindennek a végére járj. Ugye nem akarsz ilyesmit elérni? Kiemelten fontossá válik aktív részvételed a munkában, és persze a családodat sem hanyagolhatod el! Ha tanulsz valamit, esetleg valamilyen vizsgára felkészülsz, magad is meglepődsz, milyen jó ütemben haladsz a tételekkel. Megerősítést kaphatsz több irányból, de ha szeretnél feljebb- vagy továbblépni munka terén, akkor erre is megérkezik a pozitív válasz. Bármit is tartottál eddig akadálynak fejlődésed előtt, most mindenre fény derül, megértesz sok dolgot, így még sikeresebbé válhatsz!

Mérleg

Sikerekből szerencsére akadt bőven a közelmúltban, így panaszra nem lehet okod. Ugyanakkor ez nem engedhet meg túlzott lazsálást sem, kivéve, ha a szabadságodat töltöd. Ezekben a napokban tedd a dolgodat, és feltétlenül bólints olyan ajánlatokra, melyek megérzéseid szerint jót hozhatnak neked. Ha minden ötletedre megpróbálsz megvalósíthatósági tanulmányt készíteni, akkor ki tudod szűrni, melyik az igazán hasznos, és melyik várhat. Kitartásodnak és szorgalmadnak köszönhetően új lehetőségek nyílnak meg előtted, olyanok, amikre nagyon régóta vársz. Új megbízásra, üzletkötésekre, vagy akár egy kisebb nyereményre is kiváló ez az időszak.

Skorpió

Összességében egy egészen eredményes hét vár rád, új lehetőségek adódnak számodra munka vagy akár tanulás terén, de nem elvetendő gondolat az, hogy letedd az alapkövét egy költözésnek vagy külföldi utazásnak. Egy érdekes égi konstelláció miatt a gyerekek kerülhetnek fókuszba. Ha még nincs sajátod, talán ezen a héten ez átgondolásra kerülhet, vagy egy rokonod megkér arra, hogy vigyázz az övére. Sokat tanulhatsz a kicsiktől, figyelj rájuk és az általuk mondottakra. A bolygók további pozitív támogatásának köszönhetően szakmai téren kiugró sikerre, szerencsés helyzetekre számíthatsz, nagyszerű formában vagy, tele kreatív ötletekkel.

Nyilas

A rád váró hét azért lehet kiemelkedően kedvező számodra, mert szellemi fejlődésedet segítik elő az égiek, inspiráló hatásokat kapsz különféle irányokból, ez pedig végül mentális kihívások befogadására és megvalósítására ösztönöz. Ugyanakkor testileg ne terheld le magadat, könnyen felemésztheted energiatartalékaidat! Ha tanulsz valamit, netán épp vizsgák előtt állsz, akkor garantált a siker, és meg sem kell erőltetned magad a jó eredményekért. Igen fogékony állapotban vagy, a tanulás, az újdonságok befogadása nem okoz nehézséget. Pénzügyi helyzeted a vártnál kedvezőbben alakul, így összességében elégedett leszel a héten.

Bak

Egy olyan hét lesz a mostani, amikor nem lesz idő a lazsálásra, még akkor sem igazán, ha a szabadságodat töltöd. A különféle égi hatások cselekvésre sarkallnak, az aktivitásod megnő, sokat jössz és mész, ügyeket intézel, vagy megszervezel különféle programokat. Ha netán anyagi problémák terhelnek, akkor most remek lehetőséget kínál a Merkúr arra, hogy rendezd ezek nagy részét, vagy átalakítsd a kiadásaidat, így többet tudj spórolni, vagy akár egy érdekes befektetés is feltűnhet a színen. Ha viszont stabil egzisztenciával rendelkezel, még inkább megerősítheted azt, ami elégedettségedre lesz. Kellemetlen meglepetés legfeljebb közlekedés vagy utazás terén érhet szerdán vagy csütörtökön, ezért legyél fokozottan figyelmes!

Vízöntő

Bár már rég tombol a nyár, te alkalmanként mégis nyűgös és frusztrált vagy? Akkor gondold át függő ügyeidet, hogy a nyár hátralévő része örömtelivé válhasson. Összességében lásd be, nem mennek rosszul a dolgaid, tehát életed ezen részére fókuszálj. Karrier és pénzügyek terén jelentős lépést tehetsz céljaid felé, ez a hét kiváló teret kínál különféle üzleti tárgyalások lebonyolítására, megállapodások megkötésére, valamint fontos döntések meghozatalára, akár egy jó befektetés megszerzésére. Ha netán új vállalkozáson, költözésen töröd a fejedet, egy percig se halogasd tovább, hanem lépj a tettek mezejére. Most könnyen találsz ehhez akár partnert vagy segítőt is.

Halak

Egyik pillanatról a másikra több életterületen is fordulhat a kocka, melyekkel eleinte nem is tudsz mit kezdeni, sőt, megkérdőjelezed azt, vajon szükséged van-e ilyen módosulásokra. Jobban teszed, ha elfogadod, hogy szükséges a változás a pozitívabb és örömtelibb élethez, új eredmények eléréséhez. Magánéletedben és szakmai téren is elengedhetetlen néhány őszinte beszélgetés azokkal, akikkel mostanában adódtak nézeteltéréseid. Ne feledd, hogy törődni kell azokkal, akik fontosak számodra. Javallott szorosabbra fűznöd a kapcsolatodat szeretteiddel vagy kollégáiddal, mindezt úgy, hogy kimondod, mit is érzel valójában. Ha homokba dugod a fejedet, az nem megoldás semmire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.