asztrológia havi horoszkóp ezotéria szeptember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára meglepően békés, összességében kiegyensúlyozott napokat tartogat a szeptember, de az Ikreknek is jót hoz az ősz: néhány meglepő, egyben pozitív fordulatra számíthatnak. A Szüzeket érzelmek terén ölelik majd körbe remek hatások. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Igen vegyes, alkalmanként jó, máskor nehézkes napok követik egymást, a különféle hatások elfárasztanak szeptember folyamán. Ugyanakkor sok szempontból szerencsésnek érezheted magadat, mert a Jupiter sok bonyolult helyzettől megkímél, sőt, talán valami egészen új dolgot is felkínál számodra. Régebbi ötleteid közül érdemes a legfontosabbakat kiválasztanod, s kezdj neki a megvalósításnak sürgősen. Itt az idő, hogy végre belevágj egyikbe, másikba, sőt, akár egyszerre többe is. Érzelmek terén jelentős fordulatra aligha számíthatsz, a párkeresőkre a hónap utolsó napjai hozhatnak drasztikus változást, olyat, ami kifordíthatja a világukat a négy sarkából.

Bika

Meglepően békés, összességében kiegyensúlyozott, bonyolult konfliktusoktól szinte teljesen mentes hónap lesz szeptember – ez pedig nagyon jó hír. Kreativitásod látványosan megnő, gondolkodásmódod sokat fejlődik, új ötleteid segíthetik a megszokott közegből való kilépést. Anyagi helyzeted váratlanul javulhat, vagy végleg rendeződhet, ha erre nagy szükséged van. Mindeközben jelentős döntések születhetnek akár munkával vagy tanulmányokkal összefüggésben. Ha külső segítségre van szükséged, ne félj kinyitni a szádat és kérni. Fontossá válnak az érzelmek, a most szövődő barátságok és kötendő házasságok egy életre szólnak.

Ikrek

Sok örömteli, köztük jó néhány meglepő, egyben pozitív jellegű fordulatot hozhat az őszi időszak első hava. Ehhez lendületre lesz szükség, melyet a Jupiter kedvező hatásával könnyű elérni és jó helyen felhasználni. Olyan hátszelet kapsz az égiektől, melyet ugyan nem kértél, ám fogadd tárt karokkal, hisz ezáltal bárhová eljuthatsz. Régóta dédelgetett álmaid megvalósításához most érdemes hozzáfogni, szinte bármiben sikereket érhetsz el, különösen a hónap második felében. Ha van társkapcsolatod, szerelem terén elkötelezettséget, magányosoknak végre szerelmet hozhat az ősz vége, különösen a 24-ét követő napok.

Rák

Izgalmakkal, pozitív hatásokkal tűzdelt hónap köszönt be szeptember havával, csak az nem sikerül, amibe bele sem kezdesz. Meglepően mozgalmas hetek állnak előtted, sok különféle tennivaló vár megvalósításra, nem érdemes húzni az időt, és másokra se várj. Ha valaki melléd áll, támogat, azt fogadd örömmel, de elsősorban magadra hagyatkozz. Ha szükségét érzed a változásoknak, hát cselekedj, és az eredmények hihetetlen gyorsasággal megérkeznek. Legyen szó költözésről, munkahely váltásról, tanulmányok megkezdéséről - a sikered most garantált. Szeptember végén fontossá válik az anyagi biztonság kérdése, ehhez javallott új forrást keresni. Szerelemben a Vénusz siet segítségedre 8-a után.

Oroszlán

Már szeptember első napjaiban egyértelművé válik, hogy nagy benned a lendület, s tenni akarsz valamit a fejlődésért. Jól érzed, most elindulhatsz a fejlődés, növekedés és gyarapodás felé vezető úton, és eléred azon célokat, melyekbe időt és energiát fektetsz. Persze ezen folyamatok nem hirtelen jött ötletek eredményei, viszont a csillagállások most kedveznek a sikerhez, a látványos eredmények eléréséhez. Fürdőzz a sikerben, lesz rá alkalom. Kedvező fordulatok követik egymást, ezért energiádat ne darabold fel. Ne kapkodj el semmit, fontolj meg minden döntést alaposan, s lehetőleg egyszerre mindig csak egy dolgot csinálj. Anyagiak terén lényeges döntéseket kell hoznod.

Szűz

A bolygók együttes és alkalmanként kellemetlenkedő hatásai miatt a hónap első napjaiban hajlamos lehetsz a kapkodásra, fejetlenkedésre, morgolódásra, szétszórtságra, váratlan viták kirobbantására, éppen ezért jobban teszed, ha kiemelkedően lényeges dolgokba ekkortájt nem vágsz bele. Az igazán fontos döntéseidet halaszd a 13-a utáni időszakra, addigra sok minden lenyugszik és békére lel benned és körülötted. A hónap második felében érzelmek terén remek hatások ölelnek körbe, ha még keresed vágyott partneredet, beléphet végre életedbe a szerelem, s ott is fog maradni, - jó eséllyel tartósan. Munkahellyel vagy költözéssel összefüggésben is megnyílik előtted egy új kapu.

Mérleg

Szeptemberben minden körülmény adott ahhoz, hogy változz és változtass, átalakíts olyasmit, ami már nincs ínyedre. Kinyílsz, önbizalmad látványosan megerősödhet, céltudatosság jellemez, tele leszel erővel és energiával, új barátságokat köthetsz. Épp ezért légy ösztönös, így a legtöbbet tudod kihozni magadból és a különféle élethelyzetekből. Amennyiben költözést, munkahelyváltást, netán új vállalkozás elindítását tervezed, ez a legjobb időszak ebben az évben számodra. Ha segítségre van szükséged, a fontos lépések megtételéhez fordulj bizalmasaidhoz. Könnyen megeshet, hogy valamilyen szerencse váratlan módon érkezik az életedbe. Egészséged érdekében kerüld a stresszt és a túlhajszoltságot.

Skorpió

Az ősz itt van újra, s az elvégzendő feladatok száma alaposan megugrik. Figyelj a váratlan lehetőségekre, mert szeptember 17-ig jelentős változás következhet be éltedbe, akár akarod ezt, akár nem. Ezek a folyamatok a pénzügyi helyzetedre is erőteljesen kihatnak, szerencsére jó és pozitív irányba. Szerelemben is kellemes időszak várható, ha már elkötelezted magadat egy kapcsolatban, akkor érzelmeid még jobban elmélyülnek a szeretett személy iránt, ha még keresed a Nagy Őt, 24-e környékén biztos felbolydul körülötted minden, bármi megtörténhet. A hónap utolsó napjaiban előfordulhat, hogy kellemetlenség ér, ám Te állod a sarat és a magad javára fordítasz végül mindent.

Nyilas

Ambíció, kreativitás és kitartás? Igen, ez a trió bizony a sikered egyértelmű és biztos kulcsa! Ezen jellemvonások most együttesen vannak meg benned, s szeptemberben komoly eredményeket hozhat életedbe a lendület és az ötletesség - különösen karrier, tanulás és anyagiak terén. Sikerülhet végre különféle régi ügyeket lezárni, kifejezetten könnyedén kipipálva azokat. Érzelmek terén kiegyensúlyozott időszak köszönt be, ha valakivel netán haragban állsz, tedd meg az első lépést a békülés felé. Egészségileg figyelj magadra, a hónap második felében megnő a baleseti és betegségekkel összefüggő rizikófaktor. Amennyiben tanulásra adod a fejedet, figyelj minden apróságra, így fogsz hosszú távon sikert elérni.

Bak

Érdekes pillanatokkal, nagyon lendületesen, ráadásul gyors sikereket ígérve kezdődik el szeptember hava. Vesd bele magad az életbe, a tennivalókba, és ne futamodj meg a kihívások elől. Leginkább munka és karrier, vagy akár tanulás terén jöhetnek váratlan és pozitív fordulatok, azonban magánéletedben adódhatnak kisebb bosszúságok, felesleges viták, mert annyira sokat akarsz tenni, illetve adni a másiknak, hogy az neki már több lehet a kelleténél. Húzz határt, ne ess túlzásokba. Tele leszel erővel, energiával és elegendő lelkesedéssel, ám nem mindig tudod, merre indulj, ki segíthet, hol vár nagy siker. Szerelemben a romantika, az álmodozás, az önfeláldozás lehet jellemző rád, de ha túl sokat vársz a másik féltől, akkor könnyen csalatkozhatsz.

Vízöntő

Kedvező időszakot kínál az ősz első hava, bár az első 8-10 napban hirtelen hangulatingadozások okozhatnak nehézséget, kellemetlen megéléseket, hisz sok a nem kért és nem várt módosulás körülötted, s neked ezekhez egyszerre és gyorsan kell alkalmazkodnod. Ha csak hagyod magadat sodortatni az árral, akkor veszteség érhet – akár lelki vagy anyagi téren. Ez a sok módosulás átmeneti fennakadásokat okozhat, ezért előfordulhat, hogy nem mindig tudod, mit is szeretnél pontosan, s kapkodásra adhatod a fejedet. Előnyös lehet viszont, ha jól használod ki kreativitásodat és rugalmasságodat, valamint másokkal átbeszéled, merre érdemes haladnod - sok jó tanácsot kaphatsz.

Halak

Sok váratlan helyzetet hoz a közelgő őszi időszak, ám ne félelemmel, hanem lehetőségként tekints ezekre. Figyelj oda a külvilágból érkező apró, ugyanakkor teljesen egyértelmű jelekre. Ösztönösen jól működő intuíciód sokat segíthet abban, hogy eldöntsd, mi a jó és rossz közti különbség, melyik kell neked, mennyi kell valamiből, vagy épp mibe érdemes vagy sem az energiát és az időt belefektetni. Szeptemberben kizárólag csak akkor tudsz igazán nagy sikereket elérni, ha képes leszel másokkal együttműködni, alkalmazkodni és elfogadni, végső soron kérni némi segítségét. A pénzügyek kiemelt szerepet kapnak, különösen a hónap első felében. Ha vállalkozásba fognál, esetleg hitelt vennél fel, rajta!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.