asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára eljött az idő az álmaik megvalósítására, nyugodtan vágjanak bele az ismeretlenbe. A Szüzek hete is lendületesen indul, kiemelkedő eredményeket érhetnek el. A Mérlegeknél is elérkezett a változás, változtatás ideje, a Jupiter hátszelet biztosít a sikerhez. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Hétfőn és kedden jól alakulnak a különféle ügyeid, mindent szépen és rendben megcsinálsz, sőt, egy érdekes tennivalót is átad valaki neked, amit érdemes elvállalni, tapasztalatszerzési célokból. Szerdától emeltebb fokozatra kapcsolsz, és még azt is megcsinálod, ami nem a te feladatod. Csütörtökön és pénteken azonban kisebb viták bonyolíthatják az életedet, és ráadásul ezt önmagadnak köszönheted, mert – igaz, jó szándékkal – bele akarod ütni az orrodat mások dolgába. Ezzel csak magadnak okozol kárt, és még egy-két ellenségre is szert tehetsz. Ha jót akarsz magadnak, húzódj vissza sürgősen!

Bika

A heti csillagállás támogat a maximális feltöltődésben, azonban energiáidat csak fontos dolgokra áldozd. Így mindig lesz tartalék. Új ötletekhez, kreatív megoldásokhoz segítenek hozzá a bolygók, könnyedén és problémamentesen el tudod majd végezni a napi teendőidet, sőt, még egy kicsivel többet is. Hétvégén már december lesz, és azért, hogy teljesen elmerülhess az adventben és az ünnepekben, most kapd össze magadat. Szinte mindent megvalósíthatsz, amire az elmúlt hónapokban nem jutott időd. Tedd le valami újnak az alapkövét. Régi terveid, álmaid megvalósításának is most jött el az ideje, vágj bele bátran az ismeretlenbe, merj kockáztatni.

Ikrek

Ezen a héten csak akkor jutsz közelebb aktuális céljaidhoz, valamint csak az hozhat pozitív eredményeket számodra, ha a megszokottnál is határozottabb, eltökéltebb és tudatosabb leszel. Készülj fel minden eshetőségre. Szigorúan mondj nemet mások akaratának és befolyásának! Csak olyat tégy, amit te magad jónak és biztosnak látsz. Ne hagyd, hogy bármi megakadályozzon a fejlődésben, gyarapodásban. Légy rendíthetetlen. Nem várhatod, hogy külső segítség által oldódjanak meg különféle ügyeid, saját boldogulásod érdekében neked kell cselekedned, és csak magadra számíthatsz. Jelentős próbatételek elé állíthat a sors most!

Rák

Remek napok, jó pillanatok követik egymást, csak úgy kapkodhatod a fejedet a pozitív hírek, az örömteli események és a dicsérő elismerések sokasága között. Olyan lehetőségek kerülnek az utadba, amelyekre régóta áhítoztál, és talán egyáltalán nem remélted, hogy épp most kopognak be az ajtón, de fogadd örömmel, ragadj meg többet is ezek közül azonnal! A hét első napjaiban a karriered vagy a tanulmányaid terén adódnak meglepő fordulatok, turbófunkcióban üzemelsz, megállíthatatlan leszel. Csütörtöktől a csillagok stabil alapokat kínálnak azokhoz a tervekhez, amelyek már régóta megvalósításra várnak. A cselekvés ideje ez!

Oroszlán

Ez a hét munka terén válhat fontossá és kiemelkedővé, karriered egyengetésének is kedveznek a körülmények, egészen csütörtökig. Ha tanulsz, akkor most nagyon fogékony leszel, érdemes dupla időt és energiát szánni az okosodásra, szellemi horizontod tágítására, ismeretlen tudásanyagok felkutatására. Sikeres vizsgák letételére is kiváló időszak áll előtted, de rendezetlen hivatalos ügyeknek is a végére tudsz járni. Olyan eredményeket zsebelhetsz be, amelyekkel könnyebbé teszed a következő heteket és hónapokat, és végül összességében jóval több sikert könyvelhetsz el, mint vártad volna.

Szűz

Igazán jól és lendületesen alakul a hónapváltás, sikerrel zárod november havát, és jó hírekkel indul a december. Kitartásodért, odaadásodért, rendíthetetlenségedért sok jutalomban részesülsz, és a különféle dicséretek sem maradnak el. Minden kedvesség és elismerés jól fog esni, építik az önbizalmadat, javítják az önbecsülésedet. Sok segítséget vagy éppen jó tanácsokat kaphatsz számodra fontos vagy épp elismert emberektől. Kiemelkedő eredményeket érhetsz el hivatásod terén, pénz- és családi ügyeid is jó kilátásokkal kecsegtetnek.

Mérleg

Itt a változás, változtatás ideje, a Jupiter hátszelet ad a sikerhez, a Merkúr segítségével pedig könnyen kommunikálsz a környezeteddel. A jelentős módosítások elkerülhetetlenek, ha nem akarod majd a 2019-es esztendőt is a régi, hibás berögzöttségekkel indítani. A hét egésze remek teret kínál ahhoz, hogy összegezd, mi az, amit ki kellene dobnod, és mi az, amihez a bátorságodat kell összeszedni, és elkezdeni. Bármilyen terved is kerüljön fókuszba, azt most könnyen megvalósíthatod, ha kell, még segítséget is kapsz hozzá. Akár munkahelyváltás, saját vállalkozás indítása, nagy értékű tárgyak, netán ingatlanok adása vagy vétele? Rajta!

Skorpió

Munkád, vállalkozásod, szakmai előmeneteled fókuszban lesznek egész héten – végre! Könnyen döntéshelyzetbe kerülsz, és a kérdés, amit neked szegeznek, nem tűr halasztást, nem hivatkozhatsz arra, hogy aludnál rá egyet... Gondold át már hétfőn, mit tennél, ha új állásajánlatot kapnál, vagy magasabb pozíciót kínálnának fel neked házon belül? Nem engedheted meg magadnak a vacillálást, óriási veszteség jöhet, ha Pató Pált játszol. Ne adj teret a bizonytalanságnak. Inkább mondj bátran igent, még akkor is, ha a kihívás túlmutat a pillanatnyi lehetőségeiden.

Nyilas

A hét első fele remeknek ígérkezik, az örömteli napok lelkileg felemelők lesznek, sokkal jobban alakulnak az ügyeid, mint azt vártad volna. A jókedv és a látványos eredmények a hét második felére sem fogynak el, de egy picit visszaveszel a tempóból – ám ez nem baj! Ahogy közeledik a hétvége, még inkább kivirulsz, a kedélyállapotod kiegyensúlyozott, sikerélmények érnek, lelked nyugalmi állapotban van. A problémák elkerülnek, habár egy számodra nem túl kedves személy hozzád fordul majd segítségért, ám egy nem helyett inkább segíts neki! Add meg a lehetőségét annak, hogy a láthatatlan ellentét megszűnjön köztetek.

Bak

November első felében gyakran voltál kimerült, frusztrált vagy épp nyűgös, és bizony megesett, hogy összerúgtad a port másokkal. Ám ezen a héten végre a nyugalom költözik otthonodba, irodádba. Könnyedén fellélegezhetsz, lenyugodhatsz, hisz lezárul ez a kimondottan problémásnak mondható időszak, amikor gyakorta nem találtad a helyedet, és nem lelted kérdéseidre a válaszokat. Új dolgok vehetik kezdetüket szerdán vagy csütörtökön, karriered vagy vállalkozásod látványos fellendülésben van, új barátokra, üzleti kapcsolatokra tehetsz szert, ráadásul érdekes hírek is befutnak hozzád.

Vízöntő

Az aktuális égi konstellációk elsősorban a különféle emberi kapcsolatok javításának, átformálásának vagy kialakításának kedveznek. Ismerkedj bátran, sok új és érdekes emberrel hoz majd össze a sors, és akad olyan, amelyből később bőven profitálhatsz valamilyen formában. Ha viszont van olyasvalaki az életedben, akitől szépen, békében meg kellene válnod, azt csütörtök után tedd meg, így a viták, kellemetlen összeszólalkozások is elkerülhetők. A fogyó hold segíti a békés elengedést. Munkád terén is átszervezésre van szükség, fontos lenne egy időbeosztás, hogy mindent meg tudj oldani.

Halak

November utolsó napjaiban olyan érzés lesz úrrá rajtad, mintha lezárulna számodra egy hosszú korszak, egy igazán mozgalmas időszak. Amennyiben időt szánsz ennek átgondolására, megkeresed ezen érzések valós okait, akkor megérted, hogy nem csak az év vége tehet erről a helyzetről, hanem tényleg érdemes összegezni mindent, hogy a 2019-es esztendőt új lendülettel kezdhesd el. Az elmúlt 3-4 hónap eredményeit és esetleges kudarcait számba kell venni és ki kell elemezni. Vond le a következtetést, okosodhatsz ezáltal is. Nem volt nehézségektől mentes az elmúlt időszak, de rossznak sem nevezhető. Kiváló az esély arra, hogy sikerrel kezdj új tevékenységbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.