asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánok számára mozgalmas lesz a hét, új munkaajánlatot kaphatnak, vagy egy érdekes pénzkereseti forrás nyílik meg előttük. A Skorpiókat megérinti a változás szele, a Nyilasok pedig akkor járnak jól, ha mernek kockáztatni. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Közérzeted kissé ingatag lesz hétfőn, nehezen leled a helyedet, és még kedden sem tudod felturbózni magadat kellőképpen. Olyan érzésed lehet, mintha nem kapnád meg azt a figyelmet és elismerést, amelyet környezetedtől elvárnál, vagy amiről úgy vélnéd, hogy megérdemelnéd. A megoldást ne az ellenállásban vagy a bezárkózásban, esetleg a sértődöttségben keresd, azzal nem fogsz most semmire se menni! Inkább keresd a módját az észszerű és kulturált kommunikációnak, emellett ne vonulj vissza otthonod négy fala közé. Neked kell feloldanod a saját görcsösségedet, ehhez pedig sok mosolyra és türelemre lesz szükséged. Szerdától jól érezhető, hogy minden ismét lendületbe jön.

Bika

Ritkán vagy tüzes és heves, még ritkábban szeleburdi. Ám ez a hét még a megszokottnál is jelentősebb megfontoltságra int. Lényeges feladatod nyugalmad és lelki békéd megőrzése! Ennek érdekében kerülj el tudatosan minden vitahelyzetet, a konfliktusokat csírájukban fojtsd el. Még abban az esetben is folytass bátran struccpolitikát, ha igazad van. Bár könnyen találhatod magadat kereszttűzben, és úgy tűnhet, hiába áll a te oldaladon a valóság, nehéz helyzetben leszel. Egy biztos: felesleges idő- és energiapazarlás bármilyen vitába belegabalyodni, különösen lényegtelen ügyek esetén. Fordíts hátat azoknak, akik hangos szócsatákra vágynak. Te csak végezd a dolgodat, így a sikered lassan, de beérik.

Ikrek

A következő napokban szakmai előmeneteled fókuszba kerül, nem célszerű legyinteni a felbukkanó lehetőségekre. Beszéld meg kollégáiddal, feletteseiddel, hogyan tovább. Kinek mi a terve, hogyan tudtok jobban összedolgozni, számíthatsz-e valamilyen előléptetésre, vagy te magad miként támogathatsz másokat. Magad is meglepődsz majd azon, hogy a kezdeményezett beszélgetések során több érdekes ajánlat is terítékre kerül, te pedig hirtelen azt sem tudod, hol a fejed. Épp ezért lehetőleg mindent be kell vetned a változás érdekében. A szakmád terén kínálkozó kihívásokra azonnal reagálnod kell, nem mondhatod azt, hogy aludnál rá egyet. Légy spontán, hallgass a belső hangodra!

Rák

A hét első felében a Hold fogyó fázisban lesz, ezért könnyen azt tapasztalhatod, hogy kissé lelassulsz, többet gondolkodsz, bizonytalanná válsz, nem tudsz azonnal dönteni fontos témákban, és akár mások véleményét is kikéred saját magad megnyugtatására. Ezért aktuális ötleteid, vágyaid vagy elképzeléseid nem biztos, hogy könnyedén és gyorsan sikerre vihetők, ugyanakkor semmiképpen se söpörd le ezeket az asztalról! A pillanatnyi helyzet csupán arra hívja fel a figyelmedet, hogy légy türelmesebb önmagaddal szemben, és ha valami nem megy elsőre, akkor majd menni fog másodikra! Péntektől fellélegezhetsz, minden gyorsabban halad majd.

Oroszlán

A hétfői nap igen mozgalmas lesz, sok a dolgod, jössz, mész, intézkedsz, lerendezel néhány függőben lévő ügyet, megadod a tartozásodat, ám a keddi nap az előzővel gyökeres ellentétben lesz, némi toporgással, bizonytalansággal. Hirtelen nem is tudod, mihez kezdj, szinte semmihez sem lesz kedved. Szerencsére szerdától újra visszatalálsz a megszokott kerékvágásba, és több jó lehetőség is kínálkozik számodra tanulmányi vagy épp szakmai téren. Kaphatsz egy új munkaajánlatot, vagy egy érdekes pénzkereseti forrás nyílik meg előtted. Ez nagy lendületet ad majd neked, és a monoton hétköznapok péntektől ismét örömmel telítődnek.

Szűz

Egyszerűen minden körülmény adott a sikerhez. Fantasztikus lehet ez a hét! Hagyd magadat inspirálni, sőt, akár bolondos és őrült cselekedetekre rávenni. Sosem fogod megbánni, ha kicsit túllősz a célon, egyben bevállalós leszel. Mindegy, mibe vágod a fejszédet, mert egy a lényeg! Ne toporogj egyhelyben, emellett ne várd a sült galambot, tegyél a saját sorsod jobbá tételének érdekében, mert most minden égi hatás téged támogat. Ezek után, ha már kielégítetted a vágyaidat, akkor adj iránymutatást másoknak, hátha ők is vesznek egy nagy lendületet. A csapatmunka remek dolog lehet, összefogni másokkal a siker kulcsa!

Mérleg

Tisztában vagy azzal, hogy a munkád területén a gyakorlatiasság és a megfontoltság alapvető elvárás, a kapkodás pedig csak kárt okoz. Ám nem csak tőled várja ezt el környezeted, hanem te is önmagadtól – ez pedig jó! Most számos olyan alkalom is adódik, amikor kissé felületes lehetnél, ám ezt nem engedheted meg magadnak. Otthon és magánéleti téren, valamint barátok közt se vegyél semmit félvállról, a most érkező információk mindegyike nagyon lényeges. Figyelj oda mindenre, így pedig kiküszöbölöd annak a lehetőségét, hogy valamit ne vegyél észre, esetleg hibát véts. Épp ettől a csodától lesz most teljes az életed.

Skorpió

Megérint a változás szele, közeleg az újhold, és ösztönösen érzed, fontos lépéseket kellene tenned a céljaidért. Talán hétfőn még nem tudod, életed mely pontja igényel módosításokat, ugyanakkor abban biztos vagy, hogy formálni kell a szokásaidon, hozzáállásodon. A most következő napokban arra fókuszálj, hogy ne félj a munkától és az új kihívásoktól, a tanulástól, szellemi fejlődéstől. Persze ettől az erőteljes koncentrációtól végül kissé megterhelőnek érezheted a rád testált feladatokat, ám ha sikerül túljutnod a mostani akadályokon, akkor nem csak gyorsan elfelejted a megpróbáltatásokat, hanem rengeteg tapasztalatot is összegyűjthetsz. Pénteken fellélegezhetsz.

Nyilas

Talán észre sem veszed a hét elején, hogy többször is csak halogatod tennivalóid elvégzését – egészen az újhold pillanatáig. Ugyanakkor javadra legyen mondva, kiváló indokokat találsz ezen cselekedetekre. Talán máskor ez nem okozna problémát, sőt, a rád egyébként jellemző megfontoltság, átgondoltság kifejezetten előnyös is lehet, de ezekben a napokban az időhúzás jelentős károkat okozhat, sőt, akár ronthatja az eddigi pozitív megítélésedet. Igyekezz elkerülni, hogy felesleges energia és idő felhasználásával kelljen pótolnod azon dolgokat, amelyek elvégzését most tologatod. Ne csak a rutinfeladatokra szánj időt, pénteken merj némi kockázatot is vállalni.

Bak

Az elmúlt hetek a szokásosnál is mozgalmasabbak voltak, így nem csoda, ha most csendre és nyugalomra vágysz. Az égiek is békét javasolnak, jó lenne, ha harmóniát teremtenél magad körül, hogy időben meghalld, ha a belső hangod szól hozzád. Alapvetően szeretsz társaságban lenni, ám ennek ellenére most kevésbé élvezed a nyüzsgést és a felhajtást, ráadásul számos problémás üggyel kell megbirkóznod, ezeket pedig zűrzavarban lehetetlenség megoldani. Csütörtökön szépen kitisztulnak a gondolataid, és végre mód nyílik arra, hogy valami maradandót alkoss, akár hosszú távra is megalapozd az egzisztenciádat. Pénzügyek terén pozitív változások jönnek.

Vízöntő

Ezekben a napokban a szokásosnál is aktívabbá válsz, nem ülsz a babérjaidon, nem fontolsz meg aprólékosan minden egyes lépést, sőt, alkalmanként akár kapkodásra is adod a fejedet, hogy te lehess az első befutó a célban. Remek! Csak így tovább! Előbújik belőled a kitartó és kissé heves, bizonyítani akaró éned, az a valaki, akivel jó találkozni. Nagyon fog tetszeni mindenkinek ez a felfokozott, tüzes és szenvedélyes Vízöntő, akinek most senki és semmi nem tudja az útját állni. Egyetlen dolgot kell szem előtt tartanod, méghozzá azt, hogy mindent megfontoltan és világosan fogalmazz meg, és ne hagyd, hogy bárki kiforgassa a mondanivalódat.

Halak

Szerencsésnek érezheted magadat, ugyanis átlagos, összességében laza hétre számíthatsz, a nehézségek elkerülnek, sőt, csütörtökön és pénteken megnyílik néhány kapu előtted, melyre régóta vágytál. Hétfőn és kedden még bátortalan leszel kockázatot vállalni, de ahogy telnek a napok, egyre jobban látod, hogy rizikó nélkül nem könyvelhetsz el nyereséget. Csütörtöktől az égiek támogatják kreativitásod kibontakozását, látványos fejlődését. Számos olyan idea van a fejedben, amelyek segítségével előrébb juthatnál karriered, szakmád terén, ám a kivitelezésnél eleinte falakba ütközhetsz. Azonban ez nem azért lesz, hogy megállj és feladj bármit, csupán azért, hogy gondolkodj és formáld át a tervet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.