10 dolog, amit a pasik utálnak az első randin! - férfiszemmel

párkapcsolat férfi szerelem randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kérdés, hogy az első randi gyakorlatilag mindent eldönt! Ha ott hibázunk, azt már nehezen lehet javítani, kicsi az esély, hogy másodjára is lehetőséget kapjunk...

Kevés barátom van - nem tagadom -, ők is nagy részben inkább az ellenkező nem tagjai. A múltkori buli során egyik barátom siránkozott: miért nincsenek normális nők? Miért kell neki egyedül élnie, miközben szívesen hordozna valakit a tenyerén, és halmozná el minden földi jóval. Majd kiderült, az elmúlt 1 évben a rengeteg randevújából egyik sem jutott el a "második randi" fázisába. Egyszerű női kérdésemre - "miért?" - össznépi gyűjtésbe kezdtek hímnemű barátaim, s a következő listát sikerült összeeszkábálni.

iStockPhoto
iStockPhoto

A lista, mely a legostobább randihibákról szól...

... nők követik el, az első alkalommal!

Én közvetítem felétek, s a fiúk sem állítják, hogy ezek mindennapi hibák, azt pedig különösen nem, hogy minden nő elkövetne belőlük egyet-egyet. De azt igen, hogy a lenti 10 dolog közül a legtöbbel - valamilyen formában - már mindannyian találkoztak!

1. Gyenge, erőtlen, izzadt tenyerű kézfogás... (persze csak akkor, ha előtte még sosem találkoztatok!)

Miért? Mert borzasztó érzés egy nyirkos tenyér fogdosása. A fiúk szerint egy magabiztos, tudatos nővel ez nem történhet meg.

2. Szemkontaktus hiánya...

Miért? Ha nem nézel a szemébe, az a férfi számára azt jelzi, hogy nem is érdekel téged, rosszabb esetben, hogy félrebeszélsz, s ezzel palástolod. Ha nincs meg a kapcsolat a "lelkek tükrei" között, akkor nem lehet kapcsolat a fizikai testek között sem.

3. Túl sokat fecsegsz...

Miért? Az a randi, ahol csak az egyik fél beszél, nem lehet sikeres! Próbáld megtalálni a kellő egyensúlyt, ne csak te beszélj, hagyd a másikat is szóhoz jutni! Ha túl sokat árulsz el magadról, akkor már nem lesznek feltárandó titkaid...

4. Az előző szerelem emlegetése...

Miért? Csak! Ez a legostobább hiba. Az a férfi, aki kapcsolatba szeretne veled kerülni, rád és csakis rád kíváncsi - nem az előző pasidra és a vele való kapcsolatodra. Ha nem zártad még le a múltat, akkor ne csapd be az utána érdeklődő férfit, ha viszont lezártad, akkor minek felemlegetni?

iStockPhoto
iStockPhoto

5. Telcsi és SMS, brrrrr...

Miért? Mert óriási faragatlanság, azért! Persze lehetnek extra kivételes esetek - pl. haldoklik egy családtag, vagy baleset ért valakit -, de ez ritka, mint a fehér holló. A randi az randi, fontos és első találkozásként ráadásul megismételhetetlen. Halkítsd le azt a fránya telefont, vagy kapcsold ki, és koncentrálj a pasira.

6. Órákig a mosdóban...

Mi lehet annyira fontos, hogy 20 percet a WC-ben tölts? Egy gyors pisi, kézmosás, sminkfrissítés, ez maximum 6-7 perc. A fiúk közül volt olyan, aki 30 percet várt a hölgyre... Ez elegendő volt, hogy többet ne hívja fel!

7. Megmutatom, milyen nagyszerű és felnőtt vagyok...

... és belekötök a vacsora ízébe, beszólok a pincérnek, elégedetlenkedek az üdítő hőfokát illetően... Ne tedd! Ha valamivel, hát ezzel biztos elriasztod a férfit. Neki elmondhatod, hogy "szerinted" udvariatlan volt a pincér, s jó a vacsi, de te sokkal finomabbat főznél neki... Így már mennyivel másképp hangzik...

8. "Bocs, de fogyizom!" vagy "Csak salátát kérek!"

Na ne! Nem azért visznek egy jó étterembe és fizetik (jellemzően) ők a számlát, hogy felszolgálják a legfinomabb ételeket, és utána csak turkálj benne, netán hozzá se nyúlj! Szörnyű, sőt elrémisztő! Hímnemű barátaim arra kérik a női társadalmat, ezt ne! Csak ezt neeee!

iStockPhoto
iStockPhoto

9. Csámcsogi és pukkantás...

A rágóval nincs semmi baj, mindaddig, amíg azt nem a másik társaságában rágod intenzíven. A friss lehelet akár csábító is lehet, de időben köpd ki az erre a célra bevett rágógumit!

10. "Ne akarj tőlem semmi komolyat az első randin!"

Miért is ne? Vagy miért emlegeted? Miből gondolod, hogy azért, mert volt egy-két elbaltázott találkád, máris általánosítani kellene? Van más formája is a kommunikációnak, el lehet utasítani az esetleges közeledést sokkal kedvesebb szavakkal is.

Sok sikert az első randikhoz!

Franco Marco tollából

Tökéletes lista. Majdnem így. A megrendelt kávét magam részéről már nem ürítem, amennyiben az első randin rövid tétovázást követően izzadtan helyezi kezét kezembe a nő. Azonnal fúj. Ha már ülök, felállok. Ha állok, elmegyek. Nem úgy. Viszont. Amennyiben erős a keze és száraz, maradok. Beszélgetek rögvest, igény szerint. Ha folyamatos az ölébe pislogás, csak lefele néz, rám nem, cserében be nem áll a szája, azonnal hallgatok. Nem zavartan. A felszámolt pasijáról szóló résznél alapvetően köhécselek. Esetleg hangosan krákogok. Elnéző vagyok, ha épp a randink alatt szenderül el rokona, s küld ezért egy SMS-t. Nem az elhunytnak. A mosdóban eltöltött idő nem bánt, ha vétlenül ragad bent órákra, kihozom. Az arcoskodást, pincérgyalázást nem bírom, de viselem. A pukkantás ellenben kikészít. Mindegy, hogy szájból vagy altájból érkezik. Mert. A friss nő ne durrogtassa rögtön puskaporát. El. Ha lehet. Ez esetben nem mérlegelek. Lépek. Le. Végleg.

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, keresd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Barátkozz Marcóval a
Facebookon és az Iwiwen is!

Forrás: www.ezoterikus.hu
Tippünk: Randizz az interneten!

És még:
Micsoda bénázás! 10 férfibukta az első randin!
10 dolog, amit a pasik szeretnek a nőkben!
Hogyan hagyjunk ott egy pocsék első randit?


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Újra együtt az exszel: kudarc vagy szerelem?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110111-ujra-egyutt-az-exszel-orok-szerelem-vagy-kudarc-ketszer.htmlTe kit vonzol? - személyiséged elárulja!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110114-te-kit-vonzol-szemelyiseged-elarulja.htmlSzex és szerelem a testbeszéd nyelvénhttp://www.life.hu/szeress/szex/20101230-ne-elemezd-a-szexet-erezd.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.