Belém bújt a kisördög - Romantikus websorozat indul a Life.hu-n!

szingli barátnő őszinteség romantikus websorozat Belém bújt a kisördög
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu websorozatot indít, amely hetente két alkalommal, kedden és csütörtökön jelentkezik újabb epizódokkal. A fergeteges vígjáték egy szingli lányról szól, aki képzelt barátnőket talál ki magának, akik koránt sem tökéletesek: az egyik gonosz és sznob, a másik pedig nimfomán. Ám egy dologban mindenképp hasonlítanak: minden körülmények között őszinték. Szex, csajok, csalfaság - március 8-tól minden kedden és csütörtökön a Life.hu oldalain!







Miért fogod imádni a sorozatot?

Mert egy briliáns vígjáték. Mert szókimondó, és néha már a kegyetlenségig őszinte. Nézed, nézed, és közben folyamatosan arra gondolsz: "Jól hallottam? Tényleg azt mondták, amit mondtak?" Nem hiszel a fülednek! Eden, a főszereplő olyan dolgokat mond el képzeletbeli barátnőin keresztül, amiket te soha nem mernél elmondani sem a pasidnak, sem a barátnőidnek - mert nincs merszed hozzá.



A főszereplőt igen nagy kihívás elé állították, hiszen nemcsak saját karakterét kell eljátszania, hanem éreztetnie kell a nézőkkel, hogy képzelt barátnői is jelen vannak. Mimikájával, gesztusaival és meggyőző reakcióival kell megjelenítenie a néző által láthatatlan csajokat. Az Emmy-díjas színésznőnek sikerül ezt annyira remekül megoldania, hogy mi tényleg elhisszük, hogy azok a lányok ott vannak - bár mi sem látjuk őket...

Játssz velünk és nyerj belépőket a SlimExpóra!





A Kisördög jóval több mint egy webre korlátozott, kis költségvetésű sorozat: egy hagyományos, 22 perces szituációs komédia történetét tömöríti bele 5-7 percbe. A websorozatot 2009-ben Emmy-díjra jelölték: "új megközelítésű formátum" kategóriában.


A Belém bújt a kisördög websorozat 5-7 perces epizódjait hetente kétszer adja a Life.hu. Fogyasztható kávé mellé, ebéd közben, vagy éppen akkor, amikor 5-10 percre ki tudsz kapcsolódni a napi hajtásból.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=nfmSNRPdDQJkpfPh



Jó szórakozást!
A Life.hu csapata

Nem akarsz lemaradni semmiről? Csatlakozz a Belém bújt a kisördög csoporthoz iWiWen és Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.