Hat természeti csapást kellett elszenvednie a párnak

szerelem házaspár katasztrófa nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katasztrofális nászútja volt egy svéd párnak: hat természeti csapásban volt része.

Igaz, nem egy-két hetes nászútra ment a stockholmi pár, hanem négy hónaposra, de így is sokkal több nem kívánt élményben volt része, mint az várható lett volna, nászútjuk pedig beleillik a katasztrófaturizmus kategóriájába. "Bemelegítésként" kifogták Münchenben Európa egyik legkegyetlenebb hóviharát, emiatt pedig a német városban rekedtek.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Amikor végre megérkeztek Ausztráliába, belefutottak egy hatalmas ciklon pusztításába Cairnsben. Emiatt nászútjuk egy "mézes éjét" nem meghitt kettesben, hanem "2500-asban" töltötték egy bevásárlóközpont kövezetén aludva.

Utána következtek az áradások Brisbane-ben. Mivel a vízzel már torkig voltak, a természet tűzzel "színesítette" mézesheteiket: Perth környékén a lángoló bozót futtatta meg a párt. Az új-zélandi 6,3 erősségű földrengést ugyan kicsit lekésték, de a 9,1-es japánt már nem.

"Tudom, hogy a házasságoknak ki kell állniuk számos próbatételt, de azt hiszem, mi már mostanra túlteljesítettük a normát" - mondta a férj az Expressen című svéd lapnak.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.