Katasztrofális nászútja volt egy svéd párnak: hat természeti csapásban volt része.

Igaz, nem egy-két hetes nászútra ment a stockholmi pár, hanem négy hónaposra, de így is sokkal több nem kívánt élményben volt része, mint az várható lett volna, nászútjuk pedig beleillik a katasztrófaturizmus kategóriájába. "Bemelegítésként" kifogták Münchenben Európa egyik legkegyetlenebb hóviharát, emiatt pedig a német városban rekedtek.

thinkstockphotos.com

Amikor végre megérkeztek Ausztráliába, belefutottak egy hatalmas ciklon pusztításába Cairnsben. Emiatt nászútjuk egy "mézes éjét" nem meghitt kettesben, hanem "2500-asban" töltötték egy bevásárlóközpont kövezetén aludva.

Utána következtek az áradások Brisbane-ben. Mivel a vízzel már torkig voltak, a természet tűzzel "színesítette" mézesheteiket: Perth környékén a lángoló bozót futtatta meg a párt. Az új-zélandi 6,3 erősségű földrengést ugyan kicsit lekésték, de a 9,1-es japánt már nem.  
  
"Tudom, hogy a házasságoknak ki kell állniuk számos próbatételt, de azt hiszem, mi már mostanra túlteljesítettük a normát" - mondta a férj az Expressen című svéd lapnak.

Forrás: MTI

Így lehet a flörtből szerelem!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110204-parkapcsolat-10-lehetoseg-hogy-a-flortbol-szerelem-legyen.html Újra együtt az exszel: kudarc vagy szerelem?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110111-ujra-egyutt-az-exszel-orok-szerelem-vagy-kudarc-ketszer.html Erotikus kaland vagy szerelem? - Szexhoroszkóp 2011-rehttp://www.life.hu/szeress/szex/20110109-szexhoroszkop-2011re.html