7 év házasság után Jennifer Lopez és Marc Anthony úgy döntöttek, elválnak.

"Úgy döntöttünk, hogy elválunk" - nyilatkozták a People magazinnak. "Nagyon nehéz és fájdalmas döntés volt. Nem haraggal válunk el, mindenben sikerült közösen megegyezni, és hálásak lennénk, ha mindenki tiszteletben tartaná a magánéletünket ebben a nehéz időszakban."

AFP

A 41 éves amerikai énekesnő és színésznő, illetve 42 éves énekes férje 2004 júniusában házasodtak össze - titokban. Úgy néz ki, a válás okát is ugyanilyen titok övezi. Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy két gyermekük - a hároméves ikerpár - kihez kerülnek majd.

Jennifer Lopez már harmadszor, Marc Anthony másodszor válik el. Már 2009-ben is felröppent a hír, hogy elválnak, akkor arra hivatkozva, hogy Jennifer egyedül maradt két gyermekükkel, és úgy érzi, kezd háziasszonnyá válni Marc mellett. Akkor még sikerült újraéleszteni a házasságukat, most azonban úgy tűnik, végleges a döntés. A People magazin egyébként idén tavasszal a világ legszebb hölgyének választotta J-Lo-t, tehát valószínű, hogy az ok nem a háziasszonyi teendőkben keresendő.

Jennifer Lopez saját valóságshow-t indíthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110606-jennifer-lopez-es-ferje-marc-anthony-sajat-valosagshowt-indit.html Jennifer Lopez pókasszonynak öltözötthttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110517-jennifer-lopez-elonytelen-ruhaban-lepett-fel.html Jennifer Lopez sem tökéletes - már lassan húsz éve őszülhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110414-jennifer-lopez-kozel-sem-tokeletes-mar-lassan-husz-eve.html Övék lett Európa legnagyobb lottónyereménye! Olyan gazdagok lettek, mint Beckhamék! Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20110716-egy-skot-nyugdijas-hazaspare-lett-europa-legnagyobb-lottonyeremenye.html Kiderült! Xantus Barbara meztelenül menekült a szexuális erőszak előlhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110716-kiderult-xantus-barbara-meztelenul-menekult-a-szexualis-eroszak-elol.html Ezt nyilatkozta Hajdú Péter a dubaji vádakról!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110715-hajdu-peter-a-dubaii-vadakrol.html Egymilliós ruhában lett menyasszony VV Évi!http://www.life.hu/legytrendi/20110715-egymillios-ruhaban-lett-menyasszony-vv-evi.html Már 6 hónapos terhes! Megmutatta gömbölyű pocakját a magyar nyuszilány - Fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110715-mar-6-honapos-terhes-megmutatta-gombolyu-pocakjat-a-magyar-nyuszilany.html