Évekig prostiknál kereste a boldogságot a VV5 sztárja

prosti VV Péter Való Világ VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attilát nem hiába nevezik összeférhetetlennek: a valóságshow sztárjának az elmúlt hét évben nem sikerült hagyományos módon közelebb kerülnie egyetlen nőhöz sem, társa csupán a kutyája, Artúr volt.


Attila az internet fizetős oldalain kereste a szerelmet, így nem is volt tartós kapcsolata. Ebben állítólag az is szerepet játszott, hogy a férfi kissé tutyimutyi. ,,Szerintem súlyos önértékelési problémái vannak. A bent töltött hónapok alatt rengetegszer ápoltam a lelkét, főleg Kinga miatt. Ilyenkor pedig nemegyszer szóba kerültek a csajok, de az az érzésem, Attila képtelen felszedni bárkit is. Nem a dumájával van baj, hanem az agyában valamivel, ha ugyanis beszélget egy lánnyal, aki mondjuk épp nem néz a szemébe, vagy nem akar leülni, mert hideg a pad, máris azt gondolja, őt az a lány gyűlöli, undorodik tőle, és csúnyának tartja. Miközben ilyesmiről szó sincs"- mondta a Blikknek VV Péter.

A játék legutóbbi kiesője azt is elárulta, a kudarcok után a kinti életben Attila a világhálóra menekült. ,,Ha megtetszett neki valaki, és bepróbálkozott, de végül nem járt sikerrel, azért nem adta fel azonnal a dolgot. Hazament, és addig keresgélt a fizetős oldalakon, amíg nem talált egy olyan lányt, aki hasonlít a választottjára. Ha már az igazit nem kaphatta meg, akkor fizetett a hasonmásért"- árulta el Péter a Blikknek.

Tipp! Lady Gaga mellet villant legújabb fotósorozatán. Kattints a galériáért! (+18)




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.