Attilát nem hiába nevezik összeférhetetlennek: a valóságshow sztárjának az elmúlt hét évben nem sikerült hagyományos módon közelebb kerülnie egyetlen nőhöz sem, társa csupán a kutyája, Artúr volt.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Attila az internet fizetős oldalain kereste a szerelmet, így nem is volt tartós kapcsolata. Ebben állítólag az is szerepet játszott, hogy a férfi kissé tutyimutyi. ,,Szerintem súlyos önértékelési problémái vannak. A bent töltött hónapok alatt rengetegszer ápoltam a lelkét, főleg Kinga miatt. Ilyenkor pedig nemegyszer szóba kerültek a csajok, de az az érzésem, Attila képtelen felszedni bárkit is. Nem a dumájával van baj, hanem az agyában valamivel, ha ugyanis beszélget egy lánnyal, aki mondjuk épp nem néz a szemébe, vagy nem akar leülni, mert hideg a pad, máris azt gondolja, őt az a lány gyűlöli, undorodik tőle, és csúnyának tartja. Miközben ilyesmiről szó sincs"- mondta a Blikknek VV Péter.

A játék legutóbbi kiesője azt is elárulta, a kudarcok után a kinti életben Attila a világhálóra menekült. ,,Ha megtetszett neki valaki, és bepróbálkozott, de végül nem járt sikerrel, azért nem adta fel azonnal a dolgot. Hazament, és addig keresgélt a fizetős oldalakon, amíg nem talált egy olyan lányt, aki hasonlít a választottjára. Ha már az igazit nem kaphatta meg, akkor fizetett a hasonmásért"- árulta el Péter a Blikknek.
Az egyéjszakás szex 10 íratlan szabályahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120119-az-egyejszakas-szex-10-iratlan-szabalya.html Minden idők legfurcsább párkapcsolati tanácsai (18+)http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120117-szex-szerelem-minden-idok-legfurcsabb-parkapcsolati-tanacsai.html Nem lehet elég korán kezdeni? 8 éves koruktól már erotikus játékokra tanítják gyerekeikethttp://www.life.hu/szeress/20120116-kultursokk-a-lifenetwork-musoran-szex-a-kulonbozo-tarsadalmakban.html Szex, amit jobb lett volna kihagyni (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120114-szex-szerelem-parkapcsolat-szex-tevedesbol.html Csillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120113-csillagjegyed-megmutatja-hogy-milyen-parkapcsolatban-erzed-jol-magadat.html Csúnyán visszautasították Hollywood szívtiprójáthttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120113-csunyan-visszautasitottak-hollywood-szivtiprojat-jake-gyllenhaalt.html