Charlie Sheen szex prostituált
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie Sheen nemrég elmesélte, hogyan is zajlott élete első szexuális aktusa.

A színész tizenöt éves volt, amikor egy Las Vegas-i hotelszobában lefeküdt egy prostituálttal. A fiú akkor ellopta édesapja hitelkártyáját, hogy kifizethesse a "menetet". Charlie elmondta, élete legjobb estéje volt, amikor elvesztette a szüzességét, a lányt pedig Candynek hívták. Charlie apja, Martin Sheen a szomszédos hotelszobában aludt, így Charlie és unokatestvére, Joey nem unatkoztak az éjjel. A bőkezű Charlie ugyanis a szintén tizenöt éves rokonát is befizette egy menetre Candyvel.

AFP
AFP

"Mondtam Joey-nak, hogy itt van apám kártyája, és ő lehet a második. Emlékszem, az volt életem legjobb estéje. Két héttel később apámnak feltűnt a számláról hiányzó összeg, én pedig megmondtam, hogy a szerelemért fizettem" - nyilatkozta a botrányos életű világsztár, aki azóta sem szakadt el a prostiktól, hiszen minden kedvese vagy felesége mellett rendszeresen fizetett a szexért.

Fiatalabb férfibe szerelmes a Csillag születik 41 éves zsűritagjahttp://www.life.hu/szeress/20120615-szerelmes-lett-a-csillag-szuletik-zsuritagja-pokorny-lia-kisfia.htmlTitokzatos nászéjszakák - Mit történik manapság? (18+)http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120614-szex-szerelem-parkapcsolat-mi-tortenik-manapsag-a-naszejszakan.htmlSzex szólóban - Ezért jó maszturbálni! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120611-szex-szerelem-parkapcsolat-a-nagy-m-ezert-jo-maszturbalni.html3 ok, amiért a pasik megvonják a nőtől a szexet (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120608-szex-szerelem-parkapcsolat-3-ok-amiert-a-pasik-megvonjak.htmlElkelt Hollywood legjobb pasija! Matthew McConaughey titokban házasodotthttp://www.life.hu/szeress/20120610-elkelt-hollywood-legjobb-pasija-matthew-mcconaughey-titokban-hazasodott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.