Plazma, a Csillag születik huszonkét éves versenyzője imádja a nőket, és a lányok is odavannak a szabadszájú fiatalért.


"Magam sem gondoltam volna, hogy az ismertség ennyi előnnyel jár, de ha már így adódott, élek a lehetőségekkel. Eddig sem voltam elveszett gyerek, de ez egy igazán kiváltságos helyzet. Jelentkeznek a közösségi oldalamon, megállítanak az utcán, odajönnek a bulikban, én pedig kihasználom a helyzetet. A 20 és 32 éves hölgyek között szívesen válogatok. Talán furcsán hangzik, de fair játékot játszom velük, világosan megmondom, ne számítsanak szerelemre. A szükségleteimet ki kell elégítenem, a biológia működik, a többi meg karalábé..."
- vallotta a Plazma a Blikknek.RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A fiatal elárulta, komolyabb kapcsolatra egyelőre nincs is ideje. "Most magamra koncentrálok. Tele vagyok tervekkel, ötletekkel, és most van itt az ideje, hogy véghezvigyem ezeket. Sok új dal született, amióta kiestem a versenyből, persze bőven akad még munka velük, de hamarosan szeretnék stúdióba vonulni. Eddig egy vasárnap délután azzal telt, hogy kipihentem az előző estét, mostanában már szerencsére édesapámmal is összejövünk, sütögetünk a kertben. Nekem most a munka mellett ezek a dolgok a legfontosabbak, időm sem lenne egy lánnyal úgy törődni, ahogy megérdemli. De ha valaki mindezek ellenére engem akar, miért is utasítanám vissza?" - tette fel a kérdést Plazma, aki elmesélte, eddig 89 nővel feküdt le, ennek nagy része azóta jött össze, hogy ismert lett. "Majd statisztikai viszonyítást szeretnék Komár Lacival, hogy ő ennyi idősen meddig jutott" - mondta nevetve a rapper.


Itt a vége: 14 év után szakított Hollywood álompárjahttp://www.life.hu/szeress/20120620-14-ev-utan-szakitott-hollywood-alomparja-johnny-depp-es-vanessa.html Szexvadászat nyaraláskor - Amikor a jó kislányok is rosszalkodnak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120619-vakacio-es-szex-amikor-a-jo-kislanyok-is-rosszalkodnak.html Titokban megnősült az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120618-xfaktor-titokban-megnosult-kiraly-l-norbi.html Macskanő a hálószobában - Te milyen típus vagy?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120614-macskano-a-haloszobaban-te-milyen-tipus-vagy.html Szerelmet vallott Jennifer Aniston kedvesehttp://www.life.hu/szeress/20120614-justin-theroux-a-vilag-legszerencsesebb-ferfijanak-tartja-magat.html Prosti vette el a világsztár szüzességéthttp://www.life.hu/szeress/20120615-prosti-vette-el-a-vilagsztar-charlie-sheen-szuzesseget.html Tanulj Madonnától - 11 ok, hogy fiatalabb pasival szexelj (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120612-tanulj-madonnatol-11-ok-hogy-fiatalabb-pasival-szexelj.html