esküvő házasság VV Eszter Való Világ ügyvédnő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férjhez ment VV Eszter, a ValóVilág ügyvédnője.

A volt villalakó szombaton kora délután közel 120 fős násznép kíséretében mondta ki a boldogító igent szerelmének, Morvai Imrének. ,,Minden olyan, mint amiről 16 éves korom óta álmodoztam. A klasszikus és az elegáns vonalat próbáltuk végigvinni az esküvő során. Ezért választottunk helyszínül egy hangulatos vidéki éttermet. És emiatt lett az esküvő fő színe a lila" - magyarázta korábban VV Eszter a Blikknek.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

A templomi és polgári szertartás után egy étteremben tartották a lakodalmat. A ValóVilág belevaló jogásznőjének esküvőjén VV Fecó szolgáltatta a talpalávalót egy gyerekkori barátjával. A lagzin igazi, hagyományos ételek voltak a menüben: az aranylóan gyöngyöző Újházy-tyúkhúsleves után sültestálakat, valamint vörösboros marhapörköltet szolgáltak fel a vendégeknek. Éjszaka pedig töltött káposztával csillapíthatta éhségét, aki a nagy dínomdánom során megéhezett - írja a Blikk.

"Tíz éve szerető vagyok!" - A megcsalás pszichológiájahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120706-tiz-eve-szereto-vagyok-a-hazassagtoresmegcsalas-pszichologiaja.htmlKifelé az ágyamból! - 10 jel, amiből rájössz, nem ez a pasi álmaid szeretője (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120706-kifele-az-agyambol-10-jel-amibol-rajossz-nem-ez.htmlJeges kényeztetés kánikulára - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120706-husito-gyonyor-kanikulara-forro-szextipp-ejszakara-18.html1900-ból való "őspornóképek" kerültek elő Kolozsváronhttp://www.life.hu/szeress/szex/20120706-1900bol-valo-ospornokepek-kerultek-elo-kolozsvaron.htmlEgyszerre két pasival kavar az RTL Klub szőke sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120706-egyszerre-ket-pasival-kavar-az-rtl-klub-szoke-sztarja-vv.htmlIsmét egyedül van Liptai Claudiahttp://www.life.hu/szeress/20120706-szerelme-helyett-a-kislanyat-valasztotta-claudia.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.