Megan Rossee az a szerencsés, aki ágyba bújhat a sokszoros olimpiai bajnok Michael Phelps úszóval.

Pár hónapja jár együtt a világ legsikeresebb olimpikonja, Michael Phelps a gyönyörű szőke modellel, Megan Rossee-val. Korábban az úszó ügyelt arra, hogy a magánélete tabu maradjon, de nemrég bejelentette visszavonulását, így most úgy tűnik, már azt sem bánja, ha ország-világ megismeri a barátnőjét.

Forrás: Twitter

Az úszó a napokban mutatta be huszonöt éves Los Angeles-i kedvesét, aki már több közös képet is feltöltött a közösségi oldalára. A szőkeség egyébként modellkedik, néha pincérkedéssel keresi a kenyerét, és meg kell hagyni, tényleg nagyon dögös - itt még több képet nézhetsz róla. Megan pedig most már boldog lehet, hiszen kedvesének az olimpia végével sokkal több ideje marad rá.

 

"Bátran vállalom: nő vagyok" - Ne írd le magad 35 felett (18+)http://www.life.hu/szeress/20120807-szex-szerelem-parkapcsolat-most-kezdodik-az-elet-igazan-nok.html Biztos, hogy a szex gyógyír mindenre? - Tudd, hogy mikor van itt az ideje!http://www.life.hu/szeress/szex/20120803-szex-szerelem-parkapcsolat-biztos-hogy-a-gyonyor-gyogyir-mindenre-.html Jóképű úszóval jár Jakabos Zsuzsannahttp://www.life.hu/szeress/20120806-jakabos-zsuzsa-olimpikon-uszo-szerelme-molnar-akos.html Végre kiderült, miért ment tönkre Alec Baldwin és Kim Basinger házasságahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120804-alec-baldwin-es-kim-basinger-hazassaga-a-szinesz-bevallotta.html