Mint egy hercegnő! - Álomszép menyasszonyi ruhában ment férjhez Anne Hathaway

Anne Hathaway esküvő színésznő házasság menyasszony szerelem sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 29 éves hollywoodi sztár és 31 éves vőlegénye, Adam Shulman színész-ékszertervező szombaton házasodott össze.

Több mint száz családtag, közeli barát és ismerős előtt mondta ki a boldogító igent Hollywood egyik legsikeresebb színésznője, a 29 éves Anne Hathaway. A sztár álomszép ruháját Valentino tervezte - ahogy múlt héten ezt elárulta a sajtónak. Anne Hathaway négy éve van együtt szerelmével, aki 2011 novemberében kérte meg a kezét.

AFP
AFP

Anne Hathaway-t utálja a vőlegényehttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120629-anne-hathawayt-utalja-a-volegenye.htmlLátszik, hogy nem elégedett: búcsút intett dús hajkoronájának Anne Hathawayhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120410-latszik-hogy-nem-elegedett-bucsut-intett-dus-hajkoronajanak-anne-hathaway.htmlLady Gaga megmutatta menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/szepulj/20120911-lady-gaga-menyasszonyi-ruhaban-mutogatta-melleit.htmlA világ legkegyetlenebb leánykérése: halott vőlegény várta a menyasszonythttp://www.life.hu/hazitunder/20120905-kegyetlen-leanykeres-halalt-szinlelet-a-volegeny-hogy-megbizonyosodjon-a-menyasszony.htmlÁlomszép menyasszonyi ruha a gömbölyű idomokra - Elképesztően néz ki benne a hírességhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20120830-kim-kardashian-amerikai-hiresseg-gombolyu-idomai-mindennek-szebben-neznek-ki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.