A hercegnő ázsiai látogatásukat követően először mutatkozott a nyilvánosság előtt, Vilmos azonban nem tartott vele.

Katalin családja társaságában egy közeli barátjuk esküvőjén jelent meg szombaton. A hercegnő édesapját, Michaelt, édesanyját, Carole-t, húgát, Pippát és öccsét, Jamest kísérte el a menyegzőre.

Forrás: AFP

Pippa egyetemi csoporttársát, Thierry Kelaart, aki a család közeli barátja, Mr. Middleton kísérte az oltárhoz, miután a lány édesapja 20 évvel ezelőtt meghalt. Katalin, aki meg is könnyezte az esküvőt, egy elegáns, pasztellkék selyemruhát viselt, Pippa pedig egy virágos csipkeruhát kávészínű blézerrel.

A herceg nem tartott a Middleton családdal a ceremóniára, kötelezettségei ugyanis máshova szólították.

Ikrekkel terhes Kate Middleton!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-kate-middleton-angol-hercegno-ikreket-var-botrany-tort-ki-a.html Szexvideó is készült Kate Middletonról?http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-kate-middleton-vilmos-herceg-felesege-ujabb-botranyos-fotok-es-szex.html Íme a tökéletes bikinialak - Cheryl Cole-ból, Jessica Ennisből, Kate Middletonból összegyúrvahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120807-sophia-tokeletes-no-bikiniben-cheryl-colebol-jessica-ennisbol-kate-middletonbol.html