Dúl a szerelem Olivia Wild és Jason Sudeikis között.

A pár egy New York-i jókékonysági rendezvényen mutatkozott együtt a vörös szőnyegen, és igazán üdítő látványt nyújtottak. A huszonnyolc éves színésznőt és a nála kilenc évvel idősebb kedvesét nem zavarták a jelenlévők: összebújtak és puszilkodtak az eseményen.

Forrás: AFP

Vajon hamarosan ők is oltár elé állnak? Egyelőre minden jel erre mutat. Olivia mesésen nézett ki a fekete, csipkéből készült sellő fazonú estélyiben, Jason pedig láthatóan nagyon büszke volt sugárzó kedvesére. A dögös Olivia egyébként már volt férjnél: tizenkilenc évesen hozzáment a kékvérű Tao Ruspolihoz, akitől azóta már elvált.

 

Szextipp: kockán nyert erotikahttp://www.life.hu/szeress/szex/20121115-szex-szerelem-parkapcsolat-kockan-nyert-erotika.html Miről árulkodnak az ajkaid? - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121110-fontos-hogy-milyen-az-ajkad-ejszakai-pasivelemeny.html Üldözi a szerelmet a botrányhősnőhttp://www.life.hu/szeress/20121114-uldozi-a-szerelmet-a-botranyhosno-lindsay-lohan-elizabeth-taylor-szerepeben.html