Kyra Sedgwick színésznő nemrég elárulta, mi a titka a huszonnégy éve tartó házasságának Kevin Bacon színésszel.

Hollywoodban nem könnyű összetartani egy házasságot. Naponta jelenti be egy-egy sztárpár a válását, Kyra Sedgwick és Kevin Bacon azonban már huszonnégy éve tartják magukat. A negyvenhét éves színésznő és a nála hét évvel idősebb kollégája már több mint két évtizede házasok. A szőke színésznő nemrég egy magazinnak mesélt az álomházasságáról.

Forrás: AFP

"Kevin egy hihetetlenül tisztelettudó ember, sosem hazudik, a megcsalás pedig szóba sem jöhet. Mindemellett iszonyúan szexi! Fogalmam sincs, hogyan csinálja, de mellette mindig azt érzem, hogy én vagyok a legszebb, az egyetlen nő. Nagyon sokszor megdicsér, ez persze jól is esik" - lelkendezett a boldog feleség és kétgyermekes édesanya. Kyra és Kevin házasságáról pedig bárki példát vehetne Hollywoodban.

 

Szakrális prostitúció: paráználkodás vallási célbólhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121211-szex-szerelem-parkapcsolat-szakralis-prostitucio-paraznalkodas-vallasi-celbol.html Szextipp: így vásárolj szexkütyüt (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121211-szex-szexualitas-parkapcsolat-szextipp-igy-vasarolj-szexkutyut.html Állandó szexuális izgalom: orgazmus élő adásban (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121210-szex-szerelem-parkapcsolat-allando-szexualis-izgalom-ami-meg-is.html "Nem érinthetem meg a melleit" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121210-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-kinoz-hogy-nem-erinthetem-meg.html Mellkényeztető szexlecke - pasiknak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121207-szex-szerelem-parkapcsolat-hogyan-kell-megerinteni-a-noi-mellet-avagy.html Így csábítja el a férjét a szupermodellhttp://www.life.hu/szeress/20121205-miranda-kerr-modell-elarulta-milyen-trukkokkel-csabitja-el-ferjet-orlando.html Porig alázott: rajtakaptam egy másik nővel!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110224-parkapcsolat-szex-segitseg-rajtakaptam-a-parom-hogy-masik-novel-csal.html