Sokkoló fotók jelentek meg a Daily Mail online portálon Selma Blair színésznőről, aki durván lefogyott az elmúlt időben.

Október elején vettük észre, milyen sokat fogyott az elmúlt hónapokban Selma Blair. A színésznő arca éveket öregedett, és a feje is óriásinak tűnt a testéhez képest.

AFP
Egy korábbi fotó a színésznőről

Úgy tűnik, Selma Blair nem állt meg a fogyásban, a színésznőről sokkoló képeket készítettek a lesifotósok, amint a Los Angeles-i utcákon tologatja kisfiát, Arthurt. A színésznő kifejezetten fáradtnak tűnik, szemei alatt hatalmasak a karikák. A melegítőnadrág és csizma mellett csupán egy mélyen kivágott kardigánt visel a csupasz teste fölött. A ruhadarab kivágása olyan mély, hogy kilátszanak a színésznő bordái. A képeket itt nézheted meg. A negyvenéves sztárnak nagyon nehéz éve volt, miután ősszel szakítottak másfél éves kisfia apjával, Jason Bleick divattervezővel.

Könyvet kaptál a pasidtól? Megmondjuk, mit jelent!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121215-szex-szerelem-parkapcsolat-konyvet-kaptal-karacsonyra-megmondjuk-mit-jelent.html Legszörnyűbb pillanatairól mesélt Kristen Stewarthttp://www.life.hu/szeress/20121212-kristen-stewart-elete-legszornyubb-pillanatairol-meselt-az-uton-cimu-film.html Ezt nézi meg rajtad először a pasi!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110322-szerelem-parkapcsolat-mit-nez-meg-a-pasi-eloszor-egy.html 24 éve van együtt az álompárhttp://www.life.hu/szeress/20121212-kyra-sedgwick-szineszo-elarulja-miert-jo-a-hazassaga-evtizedek-ota.html Lánykérés celeb módra - Így kérték meg a legnagyobb sztárok kezét!http://www.life.hu/szeress/20121214-igy-kertek-meg-a-legnagyobb-hollywoodi-sztarok-kezet-jennifer-aniston.html Neked milyen a szexuális intelligenciád?http://www.life.hu/szeress/szex/20121213-szex-szerelem-parkapcsolat-mutasd-a-szexualis-intelligenciad-megmondjuk-ki.html 6 évig készült a lánykérésrehttp://www.life.hu/szeress/20121213-romantikus-lanykeres-6-even-at-keszult-a-romantikus-esemenyre.html Lánykérés élő adásbanhttp://www.life.hu/szeress/20121211-nagyon-romantikus-volt-a-lanykeres-mert-a-musorvezeto-elo-adasban.html