Amióta mindenki számára könnyedén elérhetők - újabban leginkább mobiltelefonnal - a képkészítés különféle formái, nem meglepő, hogy sokak fejében megfordul: mi lenne, ha "azt" is felvennénk? Pasik vallomásai következnek a témáról.

1. Gyűjtemény az asszonnyal

Imre, vállalkozó (48)
"Nekem igazi szenvedélyemmé vált a házipornó-készítés az évek során. Már a VHS-korszak beköszöntekor is egyből arra gondoltam: ezt lehetne használni szexvideók készítésére is. Aztán azóta már szinte profi cuccok is elérhetők mindenki számára, így a felvételeim is egyre jobb minőségűek. Eleinte az akkori barátnőimet vettem rá a dologra, de sokan közülük nem mentek bele. Később már ez a téma szempont lett a párválasztásnál is, így nem meglepő, hogy a feleségem is imádja az ilyen játszadozást a mai napig. Több száz darabos közös gyűjteményünk van itthon, és soha, egyetlenegyet sem adnék ki a kezemből, vagy tenném fel a netre."

Forrás: Thinkstock


2. De ki nézi vissza?

Gábor, nyelvtanár (31)
"Ez fura, de egy időben nagyon rá voltam izgulva a dologra, aztán valahogy alábbhagyott. Akkor kezdtem el fotózni, meg néha filmezni szex közben a barátnőmmel, amikor ez már mobillal is lehetséges lett, meg persze akkoriban volt olyan párom, akit szintén izgatott a dolog. Viszont azt vettem észre utána, hogy szinte sose nézem vissza a képeket és a videókat. Élőben jó volt, de felvételen valahogy olyan gyenge utánzatnak tűnt. Meg talán nem is szeretem látni magam szex közben... Szóval fokozatosan elmaradt az egész."


3. A pórul járt aktfotós

Zoli, könyvelő (26)
"Egyszer csináltam ilyet, akkor is jól megszívtam, szóval köszönöm, nem. Magamról készítettem csak pár aktfotót, mert a neten ismerkedtem, és egy lány kérte tőlem chatelés közben. Még izgatott is elkészíteni a képeket, de aztán később nem lett semmi a találkából, a fotókat meg máshol láttam viszont. Eléggé szégyelltem magam, és azóta meg se fordul a fejemben, hogy bárki kedvéért bármi ilyesmit elkövessek. Minden kerülhet rossz kezekbe."


4. Aki az igazira vár

Bence, egyetemista (23)
"Csinálnék én házipornót, de nincs kivel! Még egy olyan lánnyal se találkoztam, aki belement volna, pedig minden barátnőmnek fel szoktam dobni az ötletet. Szívesen nézegetném őket vissza évek múltán, vagy csak akkor, ha egyedül vagyok, és kéne egy kis izgatószer... De nem, mindenki fél, bizalmatlan, én pedig azért annyira nem erőltetem. Majd egyszer jön valaki, aki belemegy."

Forrás: Thinkstock


5. Csak a valódit!

László, üzletvezető (40)
"Miért jó ez? Sose értettem. Ha pornót akarnék, van épp elég a neten, már nem mintha tényleg szeretném azt nézegetni. Az együttlétet megélni kell, teljes intenzitással, akkor és ott, nem pedig közben kamerával meg fényképezőgéppel bűvészkedni. Milyen szex az, ami közben másra figyelnek a résztvevők? Én szerintem mindenki másképp viselkedik, ha tudja, hogy 'szerepelnie' kell. Én meghagyom ezt a profiknak."

Szexuális zaklatással vádolja a néhai Klaus Kinskit egyik lányahttp://www.life.hu/szeress/szex/20130110-szexualis-zaklatassal-vadolja-a-nehai-klaus-kinskit-egyik-lanya.html Vagina-akta: 8 dolog, amit nem tudtál róla (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130108-szex-szerelem-szexualitas-utazas-a-vaginad-korul-8.html Szextipp: Vedd be a mentolt (is) a szádba (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130107-szex-szexualitas-parkapcsolat-vedd-be-a-mentolos-cukorkat-is.html Szex anno - Dédapáink titkai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110317-szex-es-parkapcsolat-dedapaink-piszkos-kis-titkai.html Szexleckék pornófilmekből - nem csak haladóknakhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121221-szex-szerelem-parkapcsolat-a-leghasznosabb-leckek-amit-a-pornofilmekbol.html 2012 szexfelfedezései (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121228-szex-szexualitas-parkapcsolat-a-2012es-ev-szexualis-temaju-felfedezesei.html Szextipp: Fedezd fel a nő 3 legérzékibb pontját (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121221-szex-szerelem-parkapcsolat-a-3-legtitkosabb-zona-a-no.html Szextipp: Így válassz síkosítóthttp://www.life.hu/szeress/szex/20121221-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-hasznald-a-sikositot.html