Pasivélemény: te bevállalnád a házipornót?

film szex férfi szexualitás házipornó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki esküszik rá, és azon túl, hogy maximálisan be tudja pörgetni egy házipornós alkotás, saját maga is bevállalja, hogy ilyen filmet készítsen. Mások viszolyognak tőle. A Life.hu most férfiakat kérdezett a témában.  

A házipornó manapság nagy divat, kérdés, hogy rá tudjuk-e venni a partnerünket arra, hogy az élvezetek ilyen formáját bevállalja velünk. Tény, hogy a kreativitás mellett nagyfokú bizalom kérdése is a dolog, hiszen senki sem szeretné a róla készült filmeket (vagy fotókat) az interneten viszontlátni.

Thinkstock
Thinkstock

Tippünk: Te készítettél már házipornót?



Használja is, meg nem is

Ferenc, informatikus (29)

"Szeretem a házipornót, de sosem csináltam még olyat. Ez úgy lehetséges, hogy sose éreztem igazán nagy késztetést, hogy magam is készítsek ilyesmit, meg igazából az alkalom is hiányzott hozzá. Viszont ha pornót nézek, akkor már szinte kizárólag ilyet keresek, ez a kedvencem. A home pornóban hús-vér emberek vannak, és nem játsszák meg az élvezetet. A neten pedig számtalan tematikus honlap között lehet már válogatni..."

Az erotikus fotó is pornó?

Róbert, szerkesztő (36)

"Mi számít házipornónak? Csak a film? Vagy a fotók is? És honnantól pornó, meddig csak erotikus? Én úgy szoktam gondolni azokra a fotókra, amiket pár nőpartneremről készítettem, hogy erotikus képek, noha némelyiken látszik minden, és még akciós is akad köztük. De ez még szerintem nem pornó. Főleg, hogy a szépség megragadása a lényeg bennük, nem pedig a puszta közösülés rögzítése."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.