Szokatlan módon kérte meg barátnője kezét egy ausztrál férfi.

Erin Richardson mindig is tudta, hogy az egekben érezné magát attól, ha a barátja megkérné a kezét, de álmaiban sem gondolta volna, hogy egyszer szó szerint így fog történni a dolog. Az ausztrál nő épp sárkányrepült, amikor a mélybe pillantva a következő feliratot vette észre: "Erin, hozzám jössz feleségül?"

www.facebook.com/Hang-gliding-with-HangglideOz
Erin és oktatója, amint megpillantja a feliratot

"100 méter magasban voltam, amikor az oktatóm felhívta a figyelmemet az ismerős kis csapatra és a feliratra. Akkora meglepetés volt, hogy csak zokogni tudtam" - számolt be élményeiről Erin. Amint a lány földet ért, barátja, Shaun Ducan térdre ereszkedett előtte, Erin pedig boldogan mondott igent az ajánlatra.

www.facebook.com/Hang-gliding-with-HangglideOz
Erin földet ért és párjához sietett

www.facebook.com/Hang-gliding-with-HangglideOz
Erin és Shaun

Nem ő az első, akinek a levegőben kérték meg a kezét. Egy férfi például a magasba repítette kedvesét, hogy láthassa az előtte szó szerint földbe szántott kérdést. A Jersey Shore sztárját, Jenni Jwoww-t pedig ejtőernyőzés közben jegyezte el barátja, Roger Mathews.

Mi nekik mondanánk igent - Nézd meg a legjobb pasikat!6 évig készült a lánykérésrehttp://www.life.hu/szeress/20121213-romantikus-lanykeres-6-even-at-keszult-a-romantikus-esemenyre.html Lánykérés celeb módra - Így kérték meg a legnagyobb sztárok kezét!http://www.life.hu/szeress/20121214-igy-kertek-meg-a-legnagyobb-hollywoodi-sztarok-kezet-jennifer-aniston.html Lánykérés élő adásbanhttp://www.life.hu/szeress/20121211-nagyon-romantikus-volt-a-lanykeres-mert-a-musorvezeto-elo-adasban.html Nem bírod ki sírás nélkül! Íme, a legmeghatóbb lánykérés, amit valaha láttunkhttp://www.life.hu/szeress/20120623-nem-birod-ki-siras-nelkul-ime-a-legmeghatobb-lanykeres-amit.html