esküvő Disney Disneyland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis hableány bőrébe bújva mondta ki párjának az igent egy amerikai menyasszony.


A legcukibb farsangi jelmez - Öltözz Minnie egérnek!

Kislányként ki ne képzelte volna el magát mesebeli hercegnőnek, akiért eljön egyszer az ő hőse és feleségül veszi? Egy amerikai pár nem csak álmodozott: igazi Disney-stílusú esküvőt tartottak.

Forrás:  www.shariphotography.com
Forrás: www.shariphotography.com

Nézd meg az esküvőről készült galériát!

Habár Jamie és Christopher már 2011-ben kimondta egymásnak a boldogító igent, különleges esküvői fotóik csak nemrég kerültek nyilvánosságra. Jamie és felesége gyerekkorukban imádták a Disney-mesefilmeket. Amikor kiderült, hogy az esküvőjüket nem tarthatják Disneylandben, úgy döntöttek, megteremtik saját Disney-lagzijukat szülővárosukban, a Missouri állambeli O'Fallonban. A nem mindennapi esküvőn a vörös hajú menyasszony Arielként mondta ki a boldogító igent, férje pedig a hableány kedvese, Eric herceg bőrébe bújt. Az örömapa stílszerűen Triton királyként kísérte oltárhoz a lányát, a koszorúslányok pedig egytől egyig más és más Disney hercegnő jelmezét öltötték magukra. Azonban a vőlegény barátai sem maradtak ki a mókából, és mindannyian egy-egy ismert Disney-gonosztevőként vettek részt a ceremónián. Mesés ötlet volt, az biztos!

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha tetszett a cikk, figyelmedbe ajánljuk a StílusZsaru oldalt is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.