terhesség párkapcsolat szex LifeNight szexualitás orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermekvárás kilenc hónapja alatt sok pár azért mellőzi a szexet, mert a nő fáradt, a pár tagjai félnek attól, hogy az aktussal árthatnak a babának, vagy a férfi nem úgy kívánja a feleségét, mint az áldott állapot előtt. A Life.hu most leendő apákat kérdezett a témában.

A hormonális változások miatt teljesen normális az, ha a nő nem úgy viszonyul a szexhez a babavárás hónapjai alatt, mint korábban. Vannak, akik még jobban kívánják a szexuális együttléteket, míg mások inkább hárítják a férfi közeledését. Feltétlen bizalomra, meghittségre és őszinteségre van szükség ahhoz, hogy a felek tudják kezelni az emiatt kialakult feszültséget. Férfiakat kértünk meg arra, hogy mondják el: ők hogyan élték meg azt, hogy a kedvesük nem szívesen bújt velük ágyba, vagy azt, hogy a párjuk elveszítette korábbi szexuális kisugárzását.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Tippünk: Babavárás szex nélkül? Ugyan! (18+)



László, vállalkozó (44)

"A feleségem 5 hónapos terhes, és régebben legalább naponta egyszer szeretkeztünk. Sajnos az elmúlt 6 hétben ritkulni kezdtek az együttlétek, és minden alkalommal, amikor kezdeményezek, azt mondja, hogy fáradt, nincs kedve a szexhez. Amikor néha összebújunk, úgy tűnik, mintha csak azért csinálná, hogy békén hagyjam, ami számomra nagyon megalázó, és szinte már olyan érzés, mintha molesztálnám. Szeretem őt, és próbálom elfogadni a helyzetet, de az a legnagyobb félelmem, hogy így lesz mostantól egészen addig, amíg a baba megszületik, és ki tudja, mi fog történni utána a szexuális életünkkel."

Viktor, borász (28)

"Néhány hete derült ki, hogy a barátnőm állapotos, és ez volt a legfantasztikusabb hír, amit valaha hallottam, de nem is ezzel van probléma. A külsejét ugyanolyan szépnek látom, mint előtte, de azt hiszem, a szépség és a szexualitás két teljesen különböző dolog. Az a fajta szexisség, ami nagyon fontos volt ahhoz, hogy megkívánjam, most teljesen eltűnt, és ha ránézek, csak olyan dolgok jutnak eszembe, mint pl. a gügyögő kisbabák és a cuki rózsaszín ruhácskák. Nem tudom, ez másoknál hogy van, de én szeretnék a barátnőmre továbbra is úgy tekinteni, mint a szexuális vágyam tárgyára, de természetesen nagyon boldog vagyok, hogy a gyermekemet hordja a szíve alatt. Fogalmam sincs, hogyan küzdjem le magamban ezt a furcsa érzést."


Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.