párkapcsolat szex férfi szexualitás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha azt gondolod, a csábítás tudománya magától értetődő minden nő számára, akkor tévedsz. Nem mindenki tud élni ezzel a trükkel, és a világ is megváltozott: egyáltalán nem vagyunk könnyű helyzetben. A Life.huelárulja, miért.

Rengeteg tippet olvashatsz a csábításról: megtanulhatod, hogyan lehet meztelenséggel, csipkecsodákkal, mozgással, szavakkal, finom falatokkal, fotókkal szexre csábítani a párodat, de csak kevés szó esik az erotikus energiáról. Még kevesebb arról, hogy a pasik számára a természetességnél - az illatnál, a mosolynál, a tekintetnél, a sóvár mozdulatnál - aligha van bujább felhívás keringőre.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Néha azonban elsikkad a csábítás lehetősége, nincs mód arra, hogy élhess vele.

Enikő, kozmetikus (35)

"Tíz évig éltem házasságban, és csak a válás után döbbentem rá, hogy nem tanultam meg csábítani. Egyszerűen nem volt rá szükségem. Azt a kevés szexet, amire a párom mellett vágytam, csábítás nélkül is megkaptam. Inkább a hárítás okozott gondot: hogyan verjem vissza a párom támadásait? A válás után azonban megváltozott a helyzet. Az új kedvesemnek már nem volt elég, hogy este a paplan alatt lehúztam a hálóingem. Többre vágyott a szexben. Új ingerekre és olyan szexi kommunikációra, amit én nem ismertem."

Ági, óvónő (30)

"Nekem a fekete csipkeszett volt a legerősebb fegyverem. Több pasinál is bevált, simán bevadultak a fekete combfixtől. Azt gondoltam, a ruha maga a csábítás. Aztán volt egy fiú, aki nem volt vevő a szúrós anyagra, más izgatta fel. Azt mondta, a hangom, a nevetésem kell neki, ahogy a szexről beszélek. Megtanultam a hangommal csábítani, és ettől én magam is egészen más mélységeket fedeztem fel az erotikában. Miért? Mert a szavak mögött az erotikus fantáziára is szükség volt."

Narancsbőr vagy szupernő?

Persze nincs könnyű dolgod a 21. században, mert manapság nincs olyan terület az erotikában, amit a férfiak ne ismernének - hála a pornófilmeknek. A pasik hozzászoktak a meztelen női test látványához. Már egészen fiatalon egy narancsbőr és menstruációs görcsöktől mentes, mindig szexre kész szupernő ég be az érzékszerveikbe. Ahhoz, hogy a saját kapcsolatodban csábítani tudj, új titkos fortélyokat kell bevetned az ágyban. Az is segíthet, ha nem tárulkozol fel teljesen, ha hagysz egy pici "kutatnivalót" a kedvesed számára. Máskor a női magabiztosság a nyerő: ha el tudod hitetni a pároddal, hogy a szexben te vagy nyeregben, és többet tudsz az erotikáról, mint ő.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A tánc mágiája

Úgy tűnik, az igazi csábításhoz kevés, amit eddig megtanultál. Nem elég használni a gerjedelmet elősegítő zöldségeket, fűszereket, kevés a magas sarkúban, meztelenül tálalt vacsora, a szexmasszázs és a buja üzenet. Sokszor ugyan beválik, de attól még az igazi, női csáberődet nem mutattad meg a párodnak. Saját, ellentmondást nem tűrő vágyaiddal tudsz csábítani, amely látszik is rajtad. Az arcod, a hangod, erotikus mozdulataid beszélnek helyetted, hiszen csak akkor tudod levenni a pasit a lábáról, ha tényleg szükséged van a szexre és őrá - ez vonzóbb száz szexi SMS-nél.

Anna, jógaoktató (40)

"Én az erotika miatt tanultam meg táncolni. Minél jobban elmerültem a tánc világában, annál üdítőbb volt a tanulság: a tánc sokkal több, mint ritmusra végzett mozdulatsor. Sokkal több, mint esztétika. Az a nő, aki valóban átadja magát a zene lüktetésének, aki valóban azért táncol a párja előtt, mert szexre vágyik és szexet ígér, az ősi nőenergiákat rezegtet meg. A valódi 'csábtáncot' lejtő nő ezért vonzó, ezért süt belőle a szexuális energia, mert a tánc már a szex része, valójában akár kap ölelést, akár nem, mindenképp gyönyörre lel. Ezt érzik meg a férfiak, és ebből a mágiából nem akarnak kimaradni."

Orsi, szociálpolitikus (34)

"Egy éven belül két pasi is elhagyott, mindkettő arra hivatkozott, hogy szürke a szex velem, túl szemérmes vagyok, kevés, amit adni tudok. Na, elhatároztam, hogy én leszek a legbujább, legcsábítóbb nő a városban. Minden cikket, temérdek könyvet, tanulmányt elolvastam. Gyakoroltam a mozdulatokat, a sminkelést, az öltözködést, a vetkőzést. Meg is tanultam csábítani - sikerrel. A visszajelzések legalábbis ezt mutatták, de közben elveszítettem valamit. Mert a cél nem az volt, hogy általában a pasikat vonzzam magamhoz, hanem hogy azt a pasit, aki szeret engem, annak tudjak valami extrát nyújtani. Nekem a kreativitás segített: megtanultam filmet forgatni. Így amikor végre újra bekopogtatott a szerelem hozzám, és eléggé megbíztam már a kedvesemben ahhoz, hogy valami különlegeset kapjon tőlem, készítettem egy speciális kis pornót magamról, érzéki vetkőzéssel, kis villantásokkal, a gyönyör fényével az arcomon. Azóta is a részleteket akarja látni, mert a lényeget 'kihagytam'. Csak a szex elejét és a végét mutattam be a filmben, a többit velem együtt kell megtapasztalnia."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.