párkapcsolat szex férfi LifeNight szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha azt hiszed, csak a meztelen bőröddel tudod elcsábítani a pasidat, tévedsz. Néha épp az a jó, ha csak egy apró részletet kaphat belőled.Lehet, hogy szokatlan a gondolat, de hidd el, hálás lesz a kicsi "engedményért" is. Íme a Life.hu tippje egy izgalmas májusi éjszakához.

A pasik imádják, ha akadályokat kell legyőzni a jutalomért. Mert olyankor játék van, izgalom, kaland, ellenállás. Ma este hagyd magadon a ruhád, nem vehet le rólad semmit.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Ellenben te lendülj akcióba: a kezeddel simogasd le róla az utolsó ruhadarabot is. Lassan vetkőztesd, elidőzve egy-egy formás, érzékeny testrészénél. A végletekig csigázd fel a vágyait. Hiába akarja, ne engedd, hogy a ruhádhoz érjen, tartsd távol magadtól a kezeit, miközben te mindent megengedsz magadnak.

Amikor látod, hogy már nem bírja tovább, és támadásra készül, egyszerűen csak ülj az ölébe, de csak annyira nyiss utat, hogy össze tudjon forrni veled.

Szextipp: Húzd fel a pasid! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130419-szex-szerelem-parkapcsolat-huzd-fel-a-pasid.htmlSzextipp: Pszt! Gyönyör szavak nélkül! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130415-szexualitas-parkapcsolat-pszt-szex-es-orgazmus-szavak-nelkul.htmlEszement szextippek, amikkel vigyázz! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130407-szex-szerelem-szexualitas-eszement-szextippek.htmlSzextipp: Szexmeditáció a gyönyörérthttp://www.life.hu/szeress/szex/20130327-szex-szerelem-parkapcsolat-szextipp-szexmeditacio.htmlSzextipp: szeresd magad!http://www.life.hu/szeress/szex/20130321-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-szeresd-magad.htmlSzextipp: érzéki tanácsok új partnerhezhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130314-szex-szerelem-parkapcsolat-szextippek-uj-partnerhez.htmlSzextipp hétvégére: Ettől élvez el a férfi (18+)http://www.life.hu/szeress/20130301-szex-es-szerelem-6-tipp-a-ferfi-felejthetetlen-orgazmusaert.htmlSzextipp: Gyönyör házimunka közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130221-szex-szerelem-parkapcsolat-hazias-csabitas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.