Ha azt hiszed, csak a meztelen bőröddel tudod elcsábítani a pasidat, tévedsz. Néha épp az a jó, ha csak egy apró részletet kaphat belőled.
Lehet, hogy szokatlan a gondolat, de hidd el, hálás lesz a kicsi "engedményért" is. Íme a Life.hu tippje egy izgalmas májusi éjszakához.

A pasik imádják, ha akadályokat kell legyőzni a jutalomért. Mert olyankor játék van, izgalom, kaland, ellenállás. Ma este hagyd magadon a ruhád, nem vehet le rólad semmit.

Forrás: Thinkstock

Ellenben te lendülj akcióba: a kezeddel simogasd le róla az utolsó ruhadarabot is. Lassan vetkőztesd, elidőzve egy-egy formás, érzékeny testrészénél. A végletekig csigázd fel a vágyait. Hiába akarja, ne engedd, hogy a ruhádhoz érjen, tartsd távol magadtól a kezeit, miközben te mindent megengedsz magadnak.

Amikor látod, hogy már nem bírja tovább, és támadásra készül, egyszerűen csak ülj az ölébe, de csak annyira nyiss utat, hogy össze tudjon forrni veled.

Szextipp: Húzd fel a pasid! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130419-szex-szerelem-parkapcsolat-huzd-fel-a-pasid.html Szextipp: Pszt! Gyönyör szavak nélkül! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130415-szexualitas-parkapcsolat-pszt-szex-es-orgazmus-szavak-nelkul.html Eszement szextippek, amikkel vigyázz! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130407-szex-szerelem-szexualitas-eszement-szextippek.html Szextipp: Szexmeditáció a gyönyörérthttp://www.life.hu/szeress/szex/20130327-szex-szerelem-parkapcsolat-szextipp-szexmeditacio.html Szextipp: szeresd magad!http://www.life.hu/szeress/szex/20130321-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-szeresd-magad.html Szextipp: érzéki tanácsok új partnerhezhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130314-szex-szerelem-parkapcsolat-szextippek-uj-partnerhez.html Szextipp hétvégére: Ettől élvez el a férfi (18+)http://www.life.hu/szeress/20130301-szex-es-szerelem-6-tipp-a-ferfi-felejthetetlen-orgazmusaert.html Szextipp: Gyönyör házimunka közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130221-szex-szerelem-parkapcsolat-hazias-csabitas.html