szingli fiatalság Chris Brown Karrueche Tran szerelem Rihanna szakítás születésnap énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakított Chris Brown és Rihanna. A zenész az énekesnőt okolja, amiért állandóan turnézik. Közben Chris egyik exbarátnőjével vigasztalódott a születésnapi partiján.

Lassan már követni sem lehet Chris Brown és Rihanna kapcsolatát. A páros most ismét szétment. Ezt maga Chris vallotta be egy ausztrál rádióműsorban. Úgy fogalmazott: "Mindig szeretni fogom Rihannát, de nem lehet a feleségem ilyen fiatalon."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rihanna és Chris Brown februárban - itt még boldognak tűnnek

Az énekesnő egyébként nemrég töltötte be 25. életévét, vagyis egy évvel idősebb Chrisnél. Állítólag Rihanna miatt fuccsolt be a kapcsolat, aki folyamatosan turnézik, így elhanyagolta kedvesét. Pedig februárban még arról szóltak a hírek, hogy a két szerelmes eljegyezte egymást. Chris azonban nem búsult sokat. Amíg Rihanna New Yorkban lépett fel, addig ő a 24. születésnapját ünnepelte a barátaival. Micsoda véletlen, hogy köztük volt egykori barátnője, Karrueche Tran is, akivel egy évig járt, mielőtt Rihannával megint összejött.

Rihanna luxusajándékkal lepi meg pasijáthttp://www.life.hu/legykepben/20130501-rihanna-enekesno-luxusautoval-lepi-meg-zuros-es-agressziv-termeszetu-pasijat.htmlIcipici bikiniben lazult a szexi Rihannahttp://www.life.hu/szorakozz/20130422-rihanna-enekesno-medencenapot-tartott-es-egesz-nap-egy-pici-bikiniben.htmlKisbabát vár Rihanna?http://www.life.hu/anyaskodj/20130418-rihanna-enekesnot-rosszulletek-gyotrik-az-hirlik-hogy-terhes.htmlKiborult Rihanna anyukájahttp://www.life.hu/szorakozz/20130309-rihanna-enekesno-edesanyja-kiborult-lanya-leder-fotoi-miatt.htmlGyereket szeretne Rihannahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130302-rihanna-enekesno-gyerekre-vagyik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.