eljegyzés Chris Brown gyűrű szerelem Rihanna Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy év telt el, mióta Chris Brown csúnyán megverte Rihannát. Most pedig úgy tűnik, hogy a neves évforduló alkalmából eljegyezte kedvesét.

Éppen négy évvel ezelőtt történt, hogy Chris Brown szénné verte gyönyörű kedvesét a Grammy előbulija után. Chris szerencséjére Rihanna gyorsan felejt, és úgy tűnik, az egész incidens mára megbocsáttatott, ugyanis nemrég bejelentették, hogy újra együtt járnak.

Most vasárnap pedig egyenesen dúlt a szerelem a párocska között a Grammy-díjátadón. Chris Brown arcán széles mosoly tátongott, Rihanna pedig mint egy szerelmes kiscica bújt kedveséhez. Talán azért is ekkora a boldogság, mert Chris az idén nem Rihanna arcán hagyott maradandó nyomokat, hanem bal kezének gyűrűsujján.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rihanna az este folyamán háromszor öltözött át, és amikor Stay című dalát adta elő egy fekete ruhában, levette az összes gyűrűjét, csupán egy gyémántgyűrűt viselt ott, ahol a hölgyek az eljegyzési gyűrűjüket szokták hordani.

A közösségi oldalakon rögtön el is kezdődött a rajongók találgatása, hogy vajon kedvenc énekesüket eljegyezték-e. A legtöbben reménykedtek benne, hogy a gyűrű csak egy rossz vicc. Pláne, ha Christől van...

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.