Courteney Cox a Cougar Town című televíziós sorozat sztárjával, Brian Van Holttal jár.

Rátalált a szerelem Courteney Coxra. Hivatalos, hogy egyik kollégájával, Brian Van Holttal randizik. A színésznő és férje, David Arquette három éve szakítottak, és ahogy a Life.hu is megírta, 14 év házasság után csak a napokban váltak el hivatalosan.

Forrás: AFP
Courteney és Brian - jól mutatnak együtt

A dolog pikantériája, hogy a két sztár az amerikai sorozatban elvált házaspárt játszik - írja a UsWeekly. Egy bennfentes szerint a pár fél éve randizgat. Hozzátette: Courteney végre fel tudja vállalni nyíltan is a kapcsolatát Briannal most, hogy kiderült, volt férje, Arquette is megtalálta a boldogságot Christina McLarty oldalán.

 

Válása óta nem szexelt a Jóbarátok sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20130613-fotokon-akkor-es-most-courteney-cox-a-jobaratok-sorozatanak-egykori.html Szenzáció - együtt a Jóbarátok sztárjaihttp://www.life.hu/szorakozz/20130522-jennifer-aniston-courtney-cox-es-matthew-perry-a-jobaratok-sztarjai.html Smink nélkül is gyönyörű a Jóbarátok sztárjahttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20130403-courteney-cox-a-jobaratok-sztarja-smink-nelkul-is-gyonyoru.html Újra együtt a Jóbarátok szerelmespárjahttp://www.life.hu/szeress/20130206-a-jobaratokbol-ismert-matthew-perry-es-courtney-cox-ismet-egy.html Apjára hasonlít inkább a Jóbarátok sztárjának kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121121-apjara-david-arquette-utott-a-jobaratok-sztarjanak-courteney-cox-kislanya.html