Miley Cyrus és vőlegénye, Liam Hemsworth együtt jelent meg Kanadában. Legutóbb lefújták az esküvőt. Hogy is van ez?

Amikor legutóbb láttuk Miley Cyrust, akkor az eljegyzési gyűrű még ott csillogott az ujján, pedig a hírek szerint az esküvőt Liam Hemsworth-szel elnapolták. Aztán már olyan pletykák is terjengtek, hogy fel is bontották az eljegyzést. Ahogy a Life.hu is megírta, Liam még tavaly kérte meg kedvese kezét.

Forrás: Twitter/MileyUpdateEU
Miley és Liam egy rajongóval

Tény, hogy sokáig nem lehetett őket együtt látni, most viszont lebuktak. A mindössze 20 éves popsztár és kedvese Kanadában vannak, ahol Liam új filmjét forgatja éppen. Egy szerencsés rajongó még közös képet is készített a sztárpárról az albertai repülőtéren. Most akkor hányadán is állnak?

Teljesen belilult Miley Cyrushttp://www.life.hu/legytrendi/20130305-miley-cyrus-a-fiatal-enekesszineszno-kisse-elbenazta-a-hajszokitest.html Cicivillantáson kapták Miley Cyrusthttp://www.life.hu/szepulj/20130211-miley-cyrus-amerikai-enekesno-cicit-villantott-a-grammy-elopartyjan.html Miley Cyrus feneket villantotthttp://www.life.hu/legytrendi/20130208-miley-cyrus-amerikai-enekesno-olyan-rovid-shortot-huzott-hogy-kilogott.html Brutális - így fest szex után Courtney Lovehttp://www.life.hu/szeress/20130709-courtney-love-enekesno-egy-szex-utani-bizarr-kepet-posztolt-magarol.html George Clooney újra szinglihttp://www.life.hu/szeress/20130707-george-clooney-szinesz-es-stacy-keibler-szakitottak.html