Valóra vált egy igaz szerelem a Szigeten - videó

karácsony Zimbabwe Sziget 2013 fesztivál szerelem kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sírós videó két fiatalról, akik anno a Szigeten ismerkedtek meg, de elszakadtak egymástól. Most ismét találkozhattak...

A bájos történet a következő: egy karácsonyi kívánságverseny során egy fiatal srác, Remco azt kérte, hogy az idei Szigeten együtt lehessen szerelmével, aki Zimbabwében él. Tavaly habarodtak egymásba a fesztivál alatt, de sajnos az óriási távolság miatt nem tudtak találkozni. Eddig...

Forrás: Youtube
Forrás: Youtube

Nézd meg a videót, amin egyrészt garantáltan sírni fogsz, másrészt megláthatod, hogy igenis létezik igaz szerelem. Legalábbis a fesztivál ideje alatt biztosan:

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!

Más nővel csókolózott Orlando Bloomhttp://www.life.hu/szeress/20130808-orlando-bloom-szinesz-egy-fekete-szepseggel-condola-rashaddal-csokolozott-a.htmlMichael Douglas válni akarhttp://www.life.hu/szeress/20130808-michael-douglas-szerint-felesege-catherine-zetajones-felelos-torokrakjaert-es-valni.htmlÚj csajával romantikázott Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/szeress/20130807-leonardo-dicaprio-szinesz-uj-modell-baratnojevel-toni-garrnnal-romantikazott-ibizan.htmlNagyon lealázta Katy Perryt Russel Brandhttp://www.life.hu/szeress/20130806-russel-brand-komikus-durvan-viccelodott-volt-felesegen-katy-perryn.htmlÍgy oldhatod a stresszt szexszelhttp://www.life.hu/szeress/20130718-gyori-szilvia-a-lifehu-szaxualpszichologus-szakertoje-valaszolt-olvasonknak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.