Új gyűrűt villantott a Barátság extrákkal színésznője. De vajon miért pont a gyűrűsujján viseli?

Esküvő a láthatáron? Mila Kunis új karikagyűrűje bőven ad okot a találgatásokra. A 30 éves színésznő nemrég Los Angeles utcáin villantotta meg az egyszerű vonalú ékszert, amelyet épp a gyűrűsujján viselt. Vajon Ashton Kutcher húzta rá?

Forrás: AFP

A páros 2012 áprilisában kezdett találkozgatni egymással. Ez év februárjában összeköltöztek, majd májusban a szülőknek is bemutatta Kutcher a szép színésznőt. A következő hónapban franciaországi nyaralásukkor kapták lencsevégre a párt, amint forró csókot váltottak egymással. Az Óz, a hatalmas színésznője nemrég ünnepelte születésnapját - mi lenne szebb és különlegesebb ajándék, mint egy eljegyzési gyűrű?

Horoszkópja miatt szexi Mila Kunishttp://www.life.hu/tested-lelked/20130503-mila-kunis-szineszno-csillagjegyenek-koszonheti-szepseget-es-sikeret.html Smink nélkül éveket fiatalodott Mila Kunishttp://www.life.hu/szepulj/20130314-mila-kunis-szineszno-smink-nelkul-is-ki-mert-menni-az.html Romantikázz a "szökőkutak városában" - Mila Kunis és Ashton Kutcher nyomábanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20121213-utazas-szorakozas-program-romantikazz-a-szokokutak-varosaban-mila.html Mila Kunis anya és producer akar lennihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120720-szorakozz-mozi-film-mila-kunis-anya-es-producer-akar.html