házasság Andy Vajna Hollywood Palácsik Tímea nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt bulizott pénteken este Szabó Zsófi, Sarka Kata, Palácsik Tímea és Andy Vajna. A fiatal feleség ax X-News kameráin keresztül üzent azoknak, akik kritikus szemmel nézik házasságát és tisztességtelennek nevezik.  

Palácsik Tímea nemes egyszerűséggel szólt be a fanyalgóknak: "Kapják be!", amit a producer így kommentált: "Egyáltalán nem volt macerás az esküvő megszervezése. Kigondoltam, hogy mit szeretnék, majd megvalósítottam. A negatív kommentekről pedig pusztán annyit, hogy mindenkinek joga van a saját véleményéhez. Nagyon szeretjük egymást Timivel, és sokkal közelebb hoztak egymáshoz a támadó kritikák" - nyilatkozta.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Jó érzés, hogy Andy most már úgy mutat be a barátainak és ismerőseinek, mint a felesége. Az esküvőnk is olyan volt, mint egy álom, és a nászút is mesés volt. Banderas fantasztikus házigazda volt, mindenkit ölelgetett, puszilgatott, táncolt mindenkivel, ő egy fantasztikus ember. Andy annyira energikus, hogy mindenben benne volt, jött velem, akármit is csináltam" - tette hozzá Tímea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.