Együtt bulizott pénteken este Szabó Zsófi, Sarka Kata, Palácsik Tímea és Andy Vajna. A fiatal feleség ax X-Newskameráin keresztül üzent azoknak, akik kritikus szemmel nézik házasságát és tisztességtelennek nevezik.

 

Palácsik Tímea nemes egyszerűséggel szólt be a fanyalgóknak: "Kapják be!", amit a producer így kommentált: "Egyáltalán nem volt macerás az esküvő megszervezése. Kigondoltam, hogy mit szeretnék, majd megvalósítottam. A negatív kommentekről pedig pusztán annyit, hogy mindenkinek joga van a saját véleményéhez. Nagyon szeretjük egymást Timivel, és sokkal közelebb hoztak egymáshoz a támadó kritikák" - nyilatkozta.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Jó érzés, hogy Andy most már úgy mutat be a barátainak és ismerőseinek, mint a felesége. Az esküvőnk is olyan volt, mint egy álom, és a nászút is mesés volt. Banderas fantasztikus házigazda volt, mindenkit ölelgetett, puszilgatott, táncolt mindenkivel, ő egy fantasztikus ember. Andy annyira energikus, hogy mindenben benne volt, jött velem, akármit is csináltam" - tette hozzá Tímea.

 

Palácsik Tímea tangában fotózkodotthttp://www.life.hu/szorakozz/20130831-palacsik-timea-magyar-celeb-andy-vajna-neje-tangaban-fotozkodott.html Filmszerepet kapott Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20130823-palacsik-timea-filmszerepet-kapott-a-megdonteni-hajnal-timeat-cimu-keszulo.html Csodálatosan szép menyasszony volt Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20130821-palacsik-timea-csodalatosan-szep-menyasszony-volt.html Edvin Marton zenélt Palácsik és Vajna esküvőjénhttp://www.life.hu/legykepben/20130819-palacsik-timea-es-andy-vajna-eskuvojen-edvin-marton-zenelt.html Összeházasodott Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20130819-osszehazasodott-andy-vajna-es-palacsik-timea.html Fenékig kivágott ruhában megy Palácsik Vajnához?http://www.life.hu/legytrendi/20130814-andy-vajna-kedvese-palacsik-timea-mar-a-menyasszonyi-ruhakat-probalja.html