Munkaidőben esett egymásnak a nyomozónő és a nős rendőr.

A walesi Dyfed-Powys rendőrség csapatában történt az incidens. Diane Davies és Tommy Swales nem bírtak az érzelmeikkel és szolgálat közben elvonultak a nő irodájába egy kicsit enyelegni. A kollégák furcsa zajokat hallottak és mivel azt hitték, betörés történt, benyitottak Diane irodájába. Amikor beléptek, pikáns látvány fogadta őket.

Forrás: Origo
Illusztráció

Az eset nagy felháborodást keltett. A két parázna rendőrt azonnali hatállyal felfüggesztették. A férfi családja előtt is kellemetlen helyzetbe került, hiszen nős és feleségével két közös gyermeket nevelnek. Az ügy legnagyobb vesztese azonban Diane, aki szép karrier előtt állt, most azonban valószínűleg a történtek kettétörték a reményeit az előléptetésre - írja Daily Mail.

Bon Jovi oltár elé állt egy rajongójávalhttp://www.life.hu/szeress/20131015-bon-jovi-zenesz-oltar-ele-kiserte-egy-rajongojat-egy-las.html Ostromolják a nők az X-Faktor énekeséthttp://www.life.hu/szeress/20131014-csordas-akost-az-xfaktor-enekeset-szexajanlatokkal-bombazzak-a-nok.html Vaj vagy margarin? - Forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120702-vaj-vagy-margarin-forro-szextipp-ejszakara-18.html Kopaszra nyírták a menyasszonyt az esküvőnhttp://www.life.hu/szeress/20131014-roxy-falla-brit-menyasszonyt-kopaszra-borotvalta-ferje-az-eskuvojuk-utan.html Összetört szakítása miatt Kylie Minoguehttp://www.life.hu/szeress/20131014-kylie-minogue-ausztral-enekesnovel-szakitott-baratja-andres-velencoso-spanyol-modell.html