Összetört szakítása miatt Kylie Minogue

modell párkapcsolat popénekesnő Egyesült Királyság Kylie Minogue Ausztrália szerelem The Voice szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a The Voice zsűritagjának ötéves kapcsolata. A hírek szerint Kylie-t nagyon megviselte a szakítás Andrés Velencoso spanyol modellel.

Vége a találgatásoknak: szakított barátja Kylie Minogue-gal. Andrés Velensco majdnem öt év együttjárás után vetett véget a kapcsolatnak. Az elmúlt hónapokban egyre többet cikkeztek a The Voice zsűritagja és a spanyol származású modell válságban lévő viszonyáról, amely a hírek szerint meglehetősen ingoványos talajon állt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Véget ért Kylie Minogue és Andrés Velencoso kapcsolata

A források szerint leginkább a zsúfolt munkarend okolható a szakításért: míg az ausztrál popdívának minden idejét kitöltötte tizenkettedik albuma és a brit tehetségkutató körüli munkák, addig Andrést színészi ambíciói foglalták le.Bár Kylie-t nagyon megviselték a történtek, az énekesnő szóvivője szerint a páros jóban maradt egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.