boldogság Demcsák Zsuzsa párkapcsolat szerelmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője 2012 októberében költözött el a férjétől, ám sokáig nem vágyott a férfiak társaságára. Legutóbb viszont már másképp nyilatkozott.

Demcsák Zsuzsa egy éve lépett ki a házasságából, és titokban elköltözött férjétől. A TV2 műsorvezetője sokáig nem is akart a férfiak közeledéséről hallani. Ez azonban nemrég megváltozott. A SzuperTV2-n futó Pimasz Úr ott alszik című műsorban elmondta, mennyire nehezen enged közel magához bárkit, de mostanában eljátszott már a gondolattal, milyen lenne, ha lenne egy társa.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

"Nem foglalkozom a férfiakkal, de mostanság sokat töröm a fejem azon, hogy jó lenne gyengének lenni, jó lenne odabújni valakihez, akiben megbízhatok, akire számíthatok. Nem ragaszkodom a szerepleosztásokhoz, csak jó volna elgyengülni" - mondta a műsorvezetőnek. Hozzátette azt is, hogy már szinte nem is emlékszik arra, milyen az elsöprő szerelem, de szívesen venné, ha rá találna - idézi a szavait a Blikk.

Íme Demcsák Zsuzsa karcsúságának titkahttp://www.life.hu/legykepben/20130904-demcsak-zsuzsa-a-mokka-musorvezetoje-nem-eszik-edesseget.htmlFegyelmit kapott Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/legykepben/20130522-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-nem-ussza-meg-fegyelmi.htmlNyilvánosan vezekel Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/legykepben/20130518-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-nyilvanosan-vezekel.htmlNevetve mondta be a halálhírt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/szorakozz/20130516-demcsak-zsuzsa-a-tv2-reggeli-musoraban-nevetgelve-mondta-be-a.htmlTolvajnak könyörög Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/legykepben/20130114-demcsak-zsuzsanak-a-tv2-mokka-musorvezetojenek-elloptak-a-telefonjat.htmlVégre egy őszinte mosoly! Elkaptuk Demcsák Zsuzsa boldog pillanatáthttp://www.life.hu/legykepben/20121012-demcsak-zsuzsa-tv2-mokka-musorvezetoje-naptarfotozas-vigyel-haza-alapitvany.htmlVujity Tvrtko elárulta Demcsák Zsuzsa titkát - Rémisztő pillanatoknak volt szemtanújahttp://www.life.hu/legykepben/20121010-vujity-tvrtko-a-tv2-musorvezetoje-megszolalt-a-demcsak-zsuzsa-ugyben.htmlRetteg a férjétől Demcsák Zsuzsa - pánikgombbal, térfigyelő kamerákkal védi családjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121010-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-retteg-a-ferjetol-ovja-csaladjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.