Sorsfordító napokon van túl Cressida Bonas. Harry herceg párja a királyi család egyik rezidenciájára kapott meghívást, ezzel pedig hivatalosan is családtaggá vált.

Immár hivatalosan is királyi családtaggá vált Cressida Bonas. Harry herceg barátnője három napot tölthetett II. Erzsébet norfolki birtokán, ahol többek között vadászaton is részt vett szerelmével és annak barátaival.

Forrás: AFP, Northfoto
Most már semmi sem állhat Harry herceg és Cressida Bonas közé

A rituálé szerint csak az kaphat meghívást a királyi rezidenciára, akit a család is elfogad. A brit lapok és az udvari források szerint most már semmi akadálya nem lehet a frigynek, hiszen a fiatal pár ezzel megkapta a királyi család áldását a kapcsolatukra - pedig, mint tudjuk, Katalin hercegnőnek volt némi kifogásolnivalója ez ügyben.

Rúzsok és hercegnők - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20131025-a-lifehu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-katalin-hercegno-jessica-alba-miley.html Károly herceg nem szívesen trónolnahttp://www.life.hu/szorakozz/20131025-karoly-walesi-herceg-a-time-magazinnak-adott-interjuban-azt-mondta.html Hivatalos fotók készültek György hercegrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131025-gyorgy-herceg-kereszteloje-utan-hivatalos-csaladi-fotok.html Megkeresztelték György herceget - Íme az első fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131023-megkereszteltek-vilmos-herceg-es-kate-middleton-fiat-gyorgy-brit-herceget.html Megvan Katalin hercegnő lapos hasának titkahttp://www.life.hu/szepulj/20131021-kiderult-mi-a-titka-katalin-hercegno-szules-utani-lapos-hasanak.html Ilyen lapos most Katalin hercegnő hasahttp://www.life.hu/szepulj/20131018-katalin-hercegno-roplabdazas-kozben-megmutatta-ultralapos-hasat-londonban.html Molotov-koktélt dobtak Vilmos hercegrehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-vilmos-cambridgei-hercegre-molotovkoktelt-dobtak-egy-biztonsagi-gyakorlaton-kent-varosaban.html Pazar házavatóra készül Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131014-katalin-hercegno-jotekonysagi-galaestre-keszul-legujabb-otthonaban-a-kensingtonpalotaban.html Így rúgta a bőrt Vilmos herceghttp://www.life.hu/szorakozz/20131008-vilmos-cambridge-hercege-vegezte-el-a-kezdorugast-a-buckinghampalotaban-tartott.html