Vámpírnaplók ARTPOP szerelem Lady Gaga szakítás karrier Taylor Kinney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extrém énekesnő a hírek szerint véget vetett két éve tartó kapcsolatának Taylor Kinney-vel.

Lady Gaga ismét szingli. A szupersztár és barátja, Taylor Kinney külön utakon folytatják - írja a Hello magazin. Pedig év elején még arról szóltak a hírek, hogy a vadóc sztár és a Vámpírnaplók szexi sztárja olyan jól kijön egymással, hogy nyáron házasság lesz belőle. Úgy tűnik, Gaga életvitelét nem könnyű tolerálni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Gaga és Taylor Kinney

Lehet, hogy túl sok energiájába került az énekesnőnek új albuma? November 11-én jelenik meg a várva-várt korong, amit rengeteg munka előzött meg, így nem maradt ideje szerelmére. Egy forrás a Sunnak azt mondta, Taylor javasolta, hogy szükségük van egy kis magányra. A srác hozzátette: szerinte Gaga a karrierjébe szerelmes és nem bírja tovább, hogy állandóan a 100 százalékon pörgő megasztárral kell randiznia, nem pedig egy két lábbal a földön járó 27 éves lánnyal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.