Az extrém énekesnő a hírek szerint véget vetett két éve tartó kapcsolatának Taylor Kinney-vel.

Lady Gaga ismét szingli. A szupersztár és barátja, Taylor Kinney külön utakon folytatják - írja a Hello magazin. Pedig év elején még arról szóltak a hírek, hogy a vadóc sztár és a Vámpírnaplók szexi sztárja olyan jól kijön egymással, hogy nyáron házasság lesz belőle. Úgy tűnik, Gaga életvitelét nem könnyű tolerálni.

Forrás: AFP
Gaga és Taylor Kinney

Lehet, hogy túl sok energiájába került az énekesnőnek új albuma? November 11-én jelenik meg a várva-várt korong, amit rengeteg munka előzött meg, így nem maradt ideje szerelmére. Egy forrás a Sunnak azt mondta, Taylor javasolta, hogy szükségük van egy kis magányra. A srác hozzátette: szerinte Gaga a karrierjébe szerelmes és nem bírja tovább, hogy állandóan a 100 százalékon pörgő megasztárral kell randiznia, nem pedig egy két lábbal a földön járó 27 éves lánnyal.

Meztelenül sokkolt Lady Gagahttp://www.life.hu/szorakozz/20131029-lady-gaga-amerikai-enekesno-meztelenre-vetkozott-egy-londoni-szorakozohelyen-tartott.html Meztelen fenékkel pózol Lady Gagahttp://www.life.hu/szorakozz/20131022-lady-gaga-enekesno-meztelen-fenekevel-adja-el-a-do-what.html Bedrogozva készítette új albumát Lady Gagahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130930-lady-gaga-enekesno-drogok-hatasa-alatt-keszitette-uj-albumat-az.html Egy szál csipkemelltartóban bulizott Lady Gagahttp://www.life.hu/legytrendi/20130812-lady-gaga-popsztar-melltartoban-es-shortban-ment-bulizni-egy-melegbarba.html Lady Gaga pucér performansza - videó (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130809-lady-gaga-enekesno-meztelenul-vegez-gyakorlatokat-egy-muveszi-klipben.html