színésznő házasság válás szerelem Barátok közt Csifó Dorina szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2011-ben, mindössze 22 évesen ment férjhez a Barátok közt egykori sztárja, Csifó Dorina. A pár hat éve együttlét és két év házasság után szakított.

"Igen, Viktor elköltözött. Azt mondta, már nem volt boldog így, én meg nem tudtam ellene tenni semmit" - nyilatkozta Dorina a Blikknek. A színésznő így egyedül maradt egyéves kisfiával, Vincével, de már túl van az első sokkon.

www.facebook.com
www.facebook.com

"Amikor az embernek egyéves gyereke van, emellett pedig rendben kell tartania a lakást, és a férjét is el kell látnia, akkor valahogy a nő léte háttérbe szorul. Ez történt velem is, de azt gondoltam, ez nem lehet gond. Sajnos nem így lett, egyre többet veszekedtünk, egyre több volt közöttünk a gond, végül annak érdekében, hogy ne fajuljon gyűlölködésig a kapcsolatunk, úgy döntöttünk, hogy Viktor elköltözik" - mesélte szomorúan a Barátok közt sztárja, akinek férje egy albérletben kezd új életet.

Dorina egyelőre még nem tudja, hogyan tovább. A legfontosabbnak azt tartja, hogy kisfia semmiből ne szenvedjen hiányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.