2011-ben, mindössze 22 évesen ment férjhez a Barátok közt egykori sztárja, Csifó Dorina. A pár hat éve együttlét és két év házasság után szakított.

"Igen, Viktor elköltözött. Azt mondta, már nem volt boldog így, én meg nem tudtam ellene tenni semmit" - nyilatkozta Dorina a Blikknek. A színésznő így egyedül maradt egyéves kisfiával, Vincével, de már túl van az első sokkon.

www.facebook.com

"Amikor az embernek egyéves gyereke van, emellett pedig rendben kell tartania a lakást, és a férjét is el kell látnia, akkor valahogy a nő léte háttérbe szorul. Ez történt velem is, de azt gondoltam, ez nem lehet gond. Sajnos nem így lett, egyre többet veszekedtünk, egyre több volt közöttünk a gond, végül annak érdekében, hogy ne fajuljon gyűlölködésig a kapcsolatunk, úgy döntöttünk, hogy Viktor elköltözik" - mesélte szomorúan a Barátok közt sztárja, akinek férje egy albérletben kezd új életet.

Dorina egyelőre még nem tudja, hogyan tovább. A legfontosabbnak azt tartja, hogy kisfia semmiből ne szenvedjen hiányt.

Vagy ágyba viszel, vagy tűnj el örökre!http://www.life.hu/szeress/20131103-bohonyi-marta-pszichologus-grafologus-segitsegevel-keressuk-miert-nem-hivnak-randira.html Így árulja el testük a világsztárokathttp://www.life.hu/szeress/20131102-ryan-gosling-megan-fox-michelle-williams-brian-austin-green-sztarok.html Buta mítoszok a menstruáció alatti szexről (18+)http://www.life.hu/szeress/20120726-szex-es-orgazmus-menstruacio-alatt-buta-mitoszok-amelyeknek-ne.html Pasivélemény: "Nehéz tökéletes férfinak lenni"http://www.life.hu/szeress/20131031-pasivelemeny-ezert-nem-birja-a-pasid-ha-sikeres-vagy-ma.html Ezért nem bírja a pasid, ha sikeres vagyhttp://www.life.hu/szeress/20131026-a-ferfiak-kudarckent-elik-meg-ha-a-parjuk-sikeresebb-naluk.html Szexpótlás vagy érzelmi kielégülés? (18+)http://www.life.hu/szeress/20131030-a-szex-hianya-a-szexhiany-az-erzelmi-kieleguletlenseg-a-szingliseg.html Intelligens orgazmus novellával (18+)http://www.life.hu/szeress/20131029-deaki-timea-brigitta-az-intelligens-maszturbalasrol-az-olvasasra-kialakulo-izgalmi.html