Egy most készült felmérés szerint az emberek magánéletét és mindennapi életét nagy mértékben befolyásolja az internetfüggőség és  a közösségi oldalak használata.

A kutatásból kiderült, a megkérdezettek 15%-ának okozott már párkapcsolati problémát Facebook-tevékenysége, volt, akinél szakításig fajult a dolog. A közhiedelemmel ellentétben csak a munkahelyek 8%-a tett már lépéseket a közösségi oldal használatának korlátozására.

Forrás: Thinkstock
Illusztráció

A felmérés szerint a hazai lakosság 45%-a növelte a Facebook-on eltöltött idejét az elmúlt időszakban. A lakosság nagy többsége naponta, ezen belül az emberek fele többször is használja az oldalt. Ami megdöbbentő, hogy a válaszadók ötödénél már legyőzte valaha a Facebook a szexet, sőt, 6%-uk vallja, hogy "mindig a Facebook győz az összebújással szemben." Megnyugtató, hogy a többség azért még a hagyományos testi örömökre szavaz.

Rettegve áll színpadra Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-bereczki-zoltan-szineszt-a-sztarban-sztar-cimu-musor-kapcsan-tamadasok.html Együtt bulizott Istenes és Csobothttp://www.life.hu/szeress/20131112-istenes-bence-musorvezeto-es-csobot-adel-enekesno-szakitasuk-utan-egyutt.html Eltűnik Lali az Éjjel-Nappal Budapestbőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-lali-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-eltunik-a-sorozatbol.html Új életet kezdett Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131111-zambo-krisztian-enekes-zambo-jimmy-fia-ugy-dontott-uj-eletet.html Színpadi maszkban sokkolt Sasvári Sándorhttp://www.life.hu/legykepben/20131111-sasvari-sandor-szinesz-elarulta-hogy-az-operahaz-fantomjanak-maszkjaban-egyszer.html