Ma már abszolút nem lepődünk meg azon, amikor férfiak írnak a Life.hu szakértőinek. Legutóbb Zsolt beszélt szexuális problémáiról, most pedig Gábor tanácstalan, mivel két nő között örlődik. Olvasónk és az említett hölgyek születési idejét személyes okok miatt nem jelenítjük meg, Nagy Melinda asztrológus azonban ezek alapján adott tanácsot Gábornak.

"Kedves Melinda!

A születési dátumom alapján szeretném a segítségedet kérni.

A páromat másfél éve vesztettem el, amit még most is nehezen tudok feldolgozni. Egy hónapja azonban megismertem egy hölgyet, aki igazán kedves, de a körülményei nagyon rosszak. Mint kiderült, inkább (talán) pesztrának kellenék, mivel három kiskorú gyermeke van. Azt hiszem, ezt a kapcsolatot rövid időn belül lezárom. Viszont nemrég megismerkedtem egy másik hölggyel is, aki szintén egyedülálló, de már nem annyira kicsik gyerekei.
 
Vajon, melyik hölgy illik jobban hozzám? Lehet, hogy egyikük sem hozzám való?
 
Előre is hálásan köszönöm a segítségét!
Tisztelettel: Gábor
 

Thinkstock

Kedves Gábor!

Mindkét hölgy képletéből látszik, hogy  erősen hatnak rád. A fiatalabb, kisgyermekes anyuka egy nagyon érzékeny lelkű nő, akiben rengeteg szeretet van. Minden mélyen megérinti, és úgy érzem, a vele való kapcsolatában leginkább az érzelmek, és a felfokozott szenvedély dominál. Ketten együtt  elsöprő erejű érzelmeket élhettek át pozitív és negatív irányban egyaránt. A szenvedélyes veszekedéseket, épp olyan szenvedélyes kibékülések kísérik, és ez a típusú  érzelmi magasfeszültség vibrálhat köztetek. Olyan ez, mintha a hölgy visszarepítene téged az időben, és a fiatalkori szerelem perzselő hevességét idézi fel újra. Ha vele maradsz, ez a tendencia továbbra is végigkíséri majd a kapcsolatotokat. Érzelmileg egy folyamatos intenzív életszakaszra számíthatsz, annak minden pozitívumával és negatívumával együtt. Vele egy kihívásokkal, de izgalmakkal és szenvedéllyel is teli jövő van kilátásban.

A másik hölgy egészen másfajta energiákat hozhat el az életedbe. Vele a kiszámítható, nyugodt hétköznapok kapnának inkább teret. Ez a hölgy egy nagyon erős és érett személyiség, aki bizonyos értelemben talán emlékeztet is elveszített párodra, ezért valahogy ismerős lehet az érzés. Vele az élet kevesebb izgalmat, kevesebb szenvedélyt, de  több nyugalmat és kiszámíthatóságot rejt.

Összességében azt mondhatom, mindkét hölgy más-más aspektusát mutathatja meg az életben rejlő csodás lehetőségeknek, és mindkettőjük sokat tud adni neked. A kisgyermekes anyukával az élet szenvedélyesebb, érzelmekkel felfűtött oldalát tudod ismét átélni, az újonnan megismert hölgy pedig a megszokott, kiszámítható biztonságot hozhatja el ismét az életedbe. Neked kell eldönteni, melyikre vágysz.

A jövő év egyébként  új lehetőségket is tartogat számodra, ezért azt sem tartom kizártnak, hogy végül egy teljesen más hölgy mellett fogsz megállapodni.

Sok szerencsét és boldogságot kívánok.
Szeretettel, Nagy MelindaForrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!