SuperTv2 Hal a tortán körömlakk Soma smink Koós Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soma Mamagésa a SuperTV2 Hal a tortánjának forgatásán csajos csevegésbe kezdett Koós Rékával. És mi másról? Hát persze, hogy a pasikról.

Az énekesnő bevallotta, ő bizony minden élete párját megcsinálta már nőnek: a kezelésbe vett férfiak szempillaspirált és körömlakkot is kaptak. "Én ezzel nagyon szeretek játszani" - tette hozzá. Az, hogy Koós Réka miként reagált vacsoratársa különös témafelvetéséhez, az alábbi videóból kiderül.

Drogos múltjáról vallott L. L. Juniorhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131211-l-l-junior-a-fem3-musoran-joshi-bharatnak-vallott-drogos-multjarol.htmlDanics Dóra a győzelemre koncentrálhttp://www.life.hu/szorakozz/20131210-az-rtl-klub-x-faktoranak-versenyzoi-danics-dora-es-krasznai-tunde-nem-baratok.htmlZaklatják a ByTheWay-fiúkathttp://www.life.hu/szorakozz/20131209-az-rtl-klub-x-faktoranak-fiucsapatat-a-bythewayt-eroszakos-rajongok-zaklattak-a-corvin-setanyon.htmlDebreczeni Zitának rossz az apaképehttp://www.life.hu/legykepben/20131209-a-fem3-musoran-joshi-bharatnak-vallott-gyerekkorarol-debreczeni-zita.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.