Mika Häkkinen gyönyörű levelet írt Schumachernek

Forrás: AFP/Patrick Hertzog -
kóma Forma-1 rivális Michael Schumacher megható Grenoble baleset Mika Häkkinen kórház levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyfakasztó levelet írt Michael Schumachernek egykori riválisa, Mika Häkkinen. A finn arra kéri a barátját, most ne küzdjön az idő ellen. Gyönyörű sorok következnek.

Egész életemben haragudtam Schumacherre! című cikkünkben említettük már Häkkinent, ugyanis kettejük csatáiról szóltak a '90-es évek végi és az ezredforduló Forma-1-es szezonjai. Most a Telesport, a német Bild magazinra hivatkozva tette közzé, hogyan szól az egykori ellenfél a német legendához.

Forrás: AFP/Patrick Hertzog

„Kedves Michael!

Te egy olyan ember vagy, aki hozzá van szokva, és vállalja a kivívásokat. A baleseted csak egy újabb kihívás számodra. Ismét keményen kell küzdened, csakúgy, mint ahogy együtt tettük a versenypályán.

Ahogyan te is tudod, nekem is volt egy komoly sérülésem. (1995-ben Adelaide-ben, ahol gégemetszést is végrehajtottak Häkkinenen – a szerk.) A családom és a profi orvosaim támogatásával sikerült túlélnem. Biztos vagyok benne, hogy te is megkapod ugyanezt a segítséget.

Tégy meg nekem valamit: most ne küzdj az idő ellen. Nem kell, hogy a tiéd legyen a legjobb idő ebben a versenyben. Annyi időd van, amennyire szükséged van.„

Adrenalinvadászok - mert félni jó!

Michael Schumacher szerencsétlen síbalesete nyomán került újra terítékre az adrenalinkergetés, az extrém sportok és az élménykereső viselkedés kérdése. A témáról itt olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.