Trendi óvszercsomagolás nőknek

Forrás: http://productsofdesign.sva.edu -
vásárlás nők művészet iskola óvszer LifeNight csomagolás New York kínos pillanat gumi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemet gyönyörködtető dizájn célja, hogy ne legyen kínos gumit vásárolniuk a hölgyeknek.

Úgy tűnik, hiába élünk a 21. században, hiába tartjuk magunkat felvilágosult, modern nőnek, a táskából vagy pénztárcából kipottyanó óvszer látványa még mindig tud kínos pillanatokat okozni a hölgyeknek.

Forrás: http://productsofdesign.sva.edu

A New York-i Vizuális Művészetek Iskolájának hallgatói erre a dilemmára hivatkozva kapták feladatul, tervezzenek gumicsomagolást kimondottan a gyengébbik nem számára. Ebből születtek a Mine névre keresztelt óvszerek. Magát a projektet egy kutatás inspirálta, amely körülbelül 200 embert – akiknek 70 % nő volt – részvételével próbálta kideríteni, milyen érzéseket táplálunk az óvszerek iránt. 77 %-uk kínosan érzi magát gumivásárlás közben, míg 60 %-uk könnyűvérűnek gondolja azokat a hölgyeket, akiknél óvszert látnak.

Pikáns védelem: "óvszer" a hüvelybenhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131129-extra-dupla-hatasu-vedelmet-nyujt-a-legujabb-eszkoz-a-rugalmas-huvelygyuru-a-szexben.htmlÓvszert kapott ajándékba Katalinhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130704-katalin-es-vilmos-ovszereket-kapott-ajandekba-a-finn-kormanytol.htmlÓvszert dobtak piacra gyerekeknekhttp://www.life.hu/szeress/20121107-ovszer-gyerekeknek-a-tul-fiatalon-megkezdett-szexualis-elethez.htmlPasivélemény: Ha eltűnik az óvszer szex közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130213-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-igy-tunt-el-az-ovszer.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.