Villantásokról nem szóltak a hírek, a hormonok azonban annál jobban tomboltak a 2014-es Golden Globe-gálán. A Life.hu a visszafogott összebújásokat, az erőszakos csókokat és a szerelmes pillantásokat gyűjtötte csokorba.

Jared Leto és Taylor Swift

Érdekes fotó került nyilvánosságra a 42 éves énekes-színészről és a 24 éves Taylor Swiftről. A Golden Globe-afterpartin készül kép tanúsága szerint Leto éppen édes kis semmiségeket súg a fiatal lány fülébe. 

Bono és Amy Phoeler

Meglepő dologra vetemedett az est egyik házigazdája is. Na, nem Tina Fey, hanem a másik poéngyáros komika, Amy Phoeler. Ő ugyanis annyira örült, amikor megkapta az aranyglóbuszt, hogy egész egyszerűen lekapta a hátát masszírozó és az őt éppen nyugtatgatni próbáló Bonót. Csókjuk videóját itt nézheted meg:

Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult

Az Oscar-díjas színésznő, aki az este folyamán egy Gloden Globe-díjat is bezsebelt, a gálára a barátjával, az Eleven testekből és az Egy fiúról filmekből ismert Nicholas Houlttal érkezett. Amikor a 23 éves lány az Amerikai botrányért megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó kitüntetést, felpattant a helyéről és megcsókolta a párját. A megható pillanatot ebben a videóben élhetjük át újra:

Leonardo DiCaprio és Toni Garrn
Leónak is volt mit ünnepelnie a január 12-i gálán, ő A Wall Street farkasáért söpörhetett be elismerést. És ahogy a legtöbb díjazott, ő sem örült egyedül. A rendezvényre barátnője, Toni Garrn kísérte el, a Daily Mailen pedig a szőke lány DiCapriónak adott csókját is megtekinthetjük.

Julie Bowen és Andy Samberg

Jó estéje volt Andy Sambergnek is. Miután felolvastát a nevét, megpuszilta a barátnőjét és elindult a díjért. Arra azonban nem számított, hogy a glóbuszt átadó Julie Bowen gratulációképpen egy gyors csókot nyom majd a szájára. A bátor tettet itt nézheted meg:

Lady Gaga és Taylor Kinney

Nekünk ugyan az volt az utolsó információnk róluk, hogy már nem alkotnak egy párt, a Jezabel cikke azonban rácáfolt erre. A képeken ugyanis épp szerelmes csókokat váltanak egymással a sztárok. A botrányhősnőt és szexi pasiját itt nézheted meg.