Kapcsolatok, ahol az új nagyon hasonlít az exre

Forrás: Northfoto, AFP -
Sienna Miller Adam Levine Daniel Craig Francois Hollande szerelem megcsalás bíróság Jude Law kapcsolat botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Januárban az államügyek helyett inkább Francois Hollande szívügyei voltak terítéken Franciaországban. Barátnőjének és szeretőjének képei egymás mellett jelentek meg a lapokban, így nem volt nehéz észrevenni a köztük lévő hasonlóságot. Persze nem az elnök az egyetlen, akinek ágyasai hasonló vonásokkal rendelkeznek. A Life.hu összeállításában három ilyen párt mutatunk be.

Valerie Trierweiler vagy Julie Gayet?

A Closer című francia magazin még január elején tette közzé képekkel gazdagon ellátott, hétoldalas összeállítását Francois Hollande éjszakai kalandjairól. "Nem sokkal később az elnök élettársa, Valerie Trierweiler kimerülés miatt került kórházba" - írja az Origo, más források szerint azonban a kiborulását és az otthonául szolgáló Élysée-palota berendezésében történő károkozását követően szorult segítségre. Erről bővebben a Szexpázsit blogon írtunk korábban. A Le Parisien lap szerint Valerie hajlandó lenne megbocsátani hűtlen kedvesének, egyelőre azonban Hollande nem nyilatkozott, melyik asszonyt választja. A második képen szereplő színésznő, Julie Gayet hét évvel fiatalabb elődjénél, de szerintünk igencsak hasonlít rá.

„Tudatom, hogy véget ér a közös életem Valérie Trierweilerrel” – közölte korábban Hollande. Forrás: AFP, Northfoto

Jude Law vagy Daniel Craig?

Franciaországtól távol is robbant januárban a megcsalásbomba, Sienna Miller ugyanis, mint ismeretes, kilenc évvel ezelőtt Daniel Craiggel vigasztalódott, amint megtudta, hogy Jude Law hűtlen volt hozzá. A Daily Mail információi szerint a bájos színésznő az egyik angol szívtipró ágyából nyargalt át a másikéba, Jude pedig később tudomást is szerzett erről. Akkor mindenki hallgatott, most viszont Law kénytelen volt egy bírósági tárgyaláson feltépni a fájó sebeket. Egy biztos, Siennának igencsak jó ízlése van, ha szexi, angol, A-listás szeretők közül kell válogatnia.

Daniel Craig és Sienna Miller a Torta című közös filmjük apropóján melegedtek össze. Forrás: Northfoto, AFP

Nina Agdal vagy Behati Prinsloo?

A People magazin szerint 2013 legszexisebb pasijának választott Adam Levine korábban úgy cserélgette az ágyában a huszonéves Victoria's Secret angyalokat, ahogy más az ingeit. Így történt ez akkor is, amikor szakított a bűbájos Behati Prinslooval, majd pedig összejött a rá kísértetiesen hasonlító, szintén modell Agdallal (első kép). Ninától pár hónappal később aztán visszatalált az exéhez, akit azóta el is jegyzett. Hogy mit tanulhattunk ebből az esetből? Azt, hogy Levine a teljesen ugyanolyan, ötvenöt kilós, barna hajú modell lányokra bukik.

Adam menyasszonya, a dél-afrikai Behati (második kép) mindössze 24 éves. Levine 34. Forrás: AFP
Hol vannak a hercegek, akik szeretni tanítottak? http://www.life.hu/intim/20140123-walt-disney-jegvarazs-aranyhaj-aladdin-hofeherke-csipkerozsika-mesebeli-hercegei.html Aki az első osztályos unokahúgával karácsony tájékán megnézni kényszerült a Jégvarázs című mesét, igencsak rácsodálkozhatott a Disney legújabb produkciójára. Felnőtt fejjel ugyanis a legfontosabb kérdés az volt, mégis hová tűntek gyermekkorunk fehérlovas hercegei. És hogy mit kell mondani a hétévesnek, amikor megkérdezi, hogy "de hát mi lett a herceggel". Intim Origo Biztos, hogy haverkodnom kell az exemmel? http://www.life.hu/intim/20140127-deaki-timea-segit-mikor-vegyuk-fel-a-kapcsolatot-az-exunkkel.html Szabadulj meg az ártó extől! című cikkünkben óva intettünk mindenkit attól, hogy szexuális kapcsolatot alakítson ki volt szerelmével a szakítást követően. Arról azonban nem esett szó, hogyan kössünk barátságot a múlttal, ha már elült a vihar. Deáki Tímea, a Life.hu párterapeuta szakértője segít ebben. Intim Origo Te hányat bírsz? A lány, aki ötször élvez el (18+) http://www.life.hu/intim/20140126-gyori-szilvia-a-sorozatos-es-a-kulonbozo-pozokban-elert-orgazmusokban-segit-olvasonknak.html Mira egy szexuálisan abszolút nyitott és kísérletező lány, aki többféle orgazmustípus közül válogathat. Ötször elélvezni egymás után azonban még ő sem tud. Győri Szilvia, a Life.hu szexuálpszichológus szakértője összegezte számára, hogyan is élje át a gyönyört anélkül, hogy rekordszámú élvezetre hajtana. Intim -- Broki vagy kuki? Keressük a legfaszább pénisznevet http://www.life.hu/intim/20140130-penisz-farok-csaladi-ekszer-pocs-kuki-kigyo-himtag-es-az-ondo-legferfiasabb-nevei.html Nagysikerű Punci vagy suna? - Kéne egy fasza név a vaginának! című cikkünk kapcsán kötelezőnek éreztük, hogy felkutassuk a legférfiasabb és legszexisebb péniszneveket. Igazi gyöngyszemeket találtunk! Intim -- Punci vagy suna? Kéne egy fasza név a vaginának! http://www.life.hu/intim/20140122-kene-egy-fasza-nev-a-huvelynek-vagina-huvely-punci-nuni-penisz.html "1989-ben egyáltalán nincs szavunk a hüvelyre" - írja Hogyan legyünk tökös csajok? című könyvében Caitlin Moran. A Life.hu szerkesztőségének kötelező olvasmánya döbbentett rá minket arra, hogy hiába az elmúlt tizenöt év, ma sincs egy normális, szalonképes, nem ciki, szexi szavunk a hüvelyünkre. Sem pedig a melleinkre. És ez gáz. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.