Januárban az államügyek helyett inkább Francois Hollande szívügyei voltak terítéken Franciaországban. Barátnőjének és szeretőjének képei egymás mellett jelentek meg a lapokban, így nem volt nehéz észrevenni a köztük lévő hasonlóságot. Persze nem az elnök az egyetlen, akinek ágyasai hasonló vonásokkal rendelkeznek. A Life.hu összeállításában három ilyen párt mutatunk be.

Valerie Trierweiler vagy Julie Gayet?

A Closer című francia magazin még január elején tette közzé képekkel gazdagon ellátott, hétoldalas összeállítását Francois Hollande éjszakai kalandjairól. "Nem sokkal később az elnök élettársa, Valerie Trierweiler kimerülés miatt került kórházba" - írja az Origo, más források szerint azonban a kiborulását és az otthonául szolgáló Élysée-palota berendezésében történő károkozását követően szorult segítségre. Erről bővebben a Szexpázsit blogon írtunk korábban. A Le Parisien lap szerint Valerie hajlandó lenne megbocsátani hűtlen kedvesének, egyelőre azonban Hollande nem nyilatkozott, melyik asszonyt választja. A második képen szereplő színésznő, Julie Gayet  hét évvel fiatalabb elődjénél, de szerintünk igencsak hasonlít rá.

„Tudatom, hogy véget ér a közös életem Valérie Trierweilerrel” – közölte korábban Hollande.Forrás: AFP, Northfoto

Jude Law vagy Daniel Craig?

Franciaországtól távol is robbant januárban a megcsalásbomba, Sienna Miller ugyanis, mint ismeretes, kilenc évvel ezelőtt Daniel Craiggel vigasztalódott, amint megtudta, hogy Jude Law hűtlen volt hozzá. A Daily Mail információi szerint a bájos színésznő az egyik angol szívtipró ágyából nyargalt át a másikéba, Jude pedig később tudomást is szerzett erről. Akkor mindenki hallgatott, most viszont Law kénytelen volt egy bírósági tárgyaláson feltépni a fájó sebeket. Egy biztos, Siennának igencsak jó ízlése van, ha szexi, angol, A-listás szeretők közül kell válogatnia.

Daniel Craig és Sienna Miller a Torta című közös filmjük apropóján melegedtek össze.Forrás: Northfoto, AFP

Nina Agdal vagy Behati Prinsloo?

A People magazin szerint 2013 legszexisebb pasijának választott Adam Levine korábban úgy cserélgette az ágyában a huszonéves Victoria's Secret angyalokat, ahogy más az ingeit. Így történt ez akkor is, amikor szakított a bűbájos Behati Prinslooval, majd pedig összejött a rá kísértetiesen hasonlító, szintén modell Agdallal (első kép). Ninától pár hónappal később aztán visszatalált az exéhez, akit azóta el is jegyzett. Hogy mit tanulhattunk ebből az esetből? Azt, hogy Levine a teljesen ugyanolyan, ötvenöt kilós, barna hajú modell lányokra bukik.

Adam menyasszonya, a dél-afrikai Behati (második kép) mindössze 24 éves. Levine 34.Forrás: AFP