Kelly Brook ismét szingli

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West -
Kelly Brook hírnév barát férfi Nagy-Briannia szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kebelcsodának elege lett a pasijából, ezért kitette a szűrét.

Ez nem tartott sokáig! Hat hét után szakított barátjával Kelly Brook. Nagy-Britannia legszexisebb nője a hírek szerint belefáradt abba, hogy David McIntosh az ő hátán akar felkapaszkodni a hírnév felé.

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West
Szakított kedvesével Muri Enikőhttp://www.life.hu/intim/20140130-muri-eniko-az-rtl-klub-x-faktor-musorabol-megismert-enekesno-szakitott-szerelmevel-kerenyi-miklos.htmlEnikő és Kerényi Miklós Máté két hónap után szakított, az okokról az énekesnő nyilatkozott.IntimRTLKLUBSzakított vőlegényével Kelly Osbournehttp://www.life.hu/intim/20140109-kelly-osbourne-brit-tevesztar-es-volegenye-matthew-mosshart-felbontottak-az-eljegyzest.htmlA tévésztár és párja nyáron jegyezték el egymást, de úgy tűnik, mára vége lett a nagy szerelemnek.IntimSzakított Rita Ora és Calvin Harrishttp://www.life.hu/intim/20140116-rita-ora-brit-enekesno-es-calvin-harris-skot-dj-szakitottak.htmlVége a szerelemnek: alig egy év után külön utakon folytatja a DJ és az énekesnő.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.