Elkényeztetett kis senkik: Ezért nem tudnak csajozni a pasik

Forrás: Thinkstock -
buli társaság barátnő Facebook csajozás szerelem barátok szórakozóhely ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bocs, téged nem érdekel, hogy nem érdekelsz? című cikkünkben Laura osztotta meg meghökkentő történetét a Life.hu olvasóival. A tolakodó és erőszakos ismerkedős sztori több hozzászólóból is heves érzelmeket váltott ki. Ezekből szemezgettünk.

Emília, 31, felszolgáló:

"Néha járok szórakozni. Elvétve. Azonban azt én is alátámaszthatom, hogy a mostani fiatalság (a huszonéves korosztály) kivétel nélkül azt hiszi, hogy ő más, kivételes, tehetséges és nekik mindent szabad. Nem, nem más, csak velük ez lett elhitetve. Kár, hogy már a suliban sem működik, hogy agyondicsérem a kölyköm, aztán amikor kikerül a való világba, csak pislog, hogy: de hát én vagyok a...

Na, ki? Egy századik kis senki? Sajnos ide vezet, hogy mindenkinek minden meg van engedve, szemtelenek, tahók, bunkók, és nem is tudják, hol a helyük a világban. Amikor pedig egyszer csak megtudják, nagyon rossz a felébredés. Sokan persze nem ébrednek fel ezután sem, mert otthonról még mindig megkapják, hogy: te, kisfiam, kivételes vagy. Ugyan. Na, ezek az emberpalánták viselkednek aztán úgy, ahogy azt írta a cikk is."
Pasivélemény: Ezért nem hívnak téged randira Forrás: Thinkstock

Vanda, 25, gyakornok:

"Én igen sokat bulizom, a leggyakrabban azonban épp a tétlenség zavar. Mert a nagypofájú pasik nyomulnak, a kedves srácok azonban, akik valóban érdekelnének, a pultnál lapulnak. Ha sikerül is beszédbe elegyedni velük, és még úgy is érzem, hogy tök jól megértjük egymást, egyszerűen nem lépnek. Nem azt várom, hogy hívjanak meg valamire, arról már régen letettem, de már a számelkérés intézménye sem létezik. Ha másnap nem jelöl be a Facebookon, akkor ennyi volt. És higgyétek el, a jó pasik a legritkább esetben jelölnek be. És nem hiszem, hogy minden alkalommal bennem lenne a hiba..."

Petra, 27, kozmetikus:

"Nemrég jöttem össze Danival, akit egy koncerten ismertem meg. Egy társasághoz tartoztunk, de ott, akkor, ő nem foglalkozott velem. Az este folyamán elmondtam a barátnőmnek, hogy bejön nekem a pasi, a lány pedig továbbadta az infót az egyik közös haverjuknak. Tegnap levarrhattál volna egy csajt - közölte Danival a barátja, ő pedig kiderítette, kit is varrhatott volna le. Másnap a Facebookon írt rám, azóta pedig randizgatunk, de ez sem igazán az ő érdeme..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.